Imatge de l´exterior d´una botiga de Lefties plena de gent comprant, amb el rètol sobre la porta d´entrada
SOCIETAT

L'accessori econòmic de Lefties que sembla tret d'una botiga de luxe

Troba aquesta temporada el millor clon d'una bossa Longchamp a Lefties per molt pocs diners (t'encantarà)

Aquesta temporada tenim una nova obsessió, sens dubte i més si es pregunta a una seguidora de tendències, una bossa. Un complement que està a la moda i que n'imita una d'una firma de luxe. Em refereixo a un Longchamp, l'accessori que s'ha colat a totes les col·leccions de dones.

Aquest model ha aconseguit que totes en vulguem tenir un igual, per la seva versatilitat, la seva estètica i sobretot, la seva comoditat. Bé, doncs us he de dir que he trobat una bossa a Lefties idèntica. Una opció força similar, que fa prou goig, encara que òbviament, no té el mateix preu.

Lefties està arrasant amb aquest nou accessori de temporada. A més, està disponible en diversos tons perquè puguem escollir el que més ens agradi. Lefties ha aconseguit crear-nos una nova obsessió, i és que, no pararem fins a aconseguir-ne un.

El model que més està triomfant és a Lefties

Segurament tu també t'has fixat en el complement que més està de moda aquests últims mesos. Vagis on vagis, alguna persona portarà un Longchamp.

I és que, és una cosa que no ens estranya perquè aquesta bossa reuneix totes les característiques que les dones busquen: comoditat, versatilitat, elegància i funcionalitat.

Un autèntic must have, però cal esmentar que aquest accessori acostuma a tenir un preu una mica elevat. Per això, he trobat a Lefties la millor còpia possible. Un article de qualitat, igual de versàtil i igual d'efectiu per poder portar a tot arreu.

Primer pla de la bossa shopper de Lefties

Lefties té la bossa que està arrasant

Si tu també vols afegir un model Longchamp a la teva col·lecció, però sense deixar-te una gran suma de diners, tinc el que necessites. Lefties ha afegit al seu catàleg un accessori que s'assembla força al de la botiga de luxe. Es tracta de la bossa shopper gran de niló.

Concretament, aquest article de Lefties compta amb nanses curtes i nansa llarga per poder portar-lo com una vulgui. Una opció shopper de mida gran que està confeccionada amb teixit niló i funciona mitjançant una cremallera. Ofereix una gran comoditat a l'hora de portar-lo i estèticament és preciós.

Primer pla de la bossa shopper de Lefties

Pel que fa a la mida, compta amb un gran espai. Les mides concretament són 28 x 45 x 20 cm, per la qual cosa podrem portar tot allò que necessitem gràcies a Lefties. Des del mòbil, fins a la cartera, mocadors, claus i molt més.

Disponible a la web de Lefties i a les botigues

Trobar un accessori que t'agradi no és gens fàcil, per això cal aprofitar aquesta oportunitat. Lefties ha posat a la venda aquesta bossa tant a la seva pàgina web com a qualsevol de les seves botigues físiques. El trobaràs disponible actualment en color cru i també en to negre.

Plànol general de la bossa shopper de Lefties

Una opció estupenda per anar a l'oficina, anar a prendre alguna cosa o simplement, per quedar amb les teves amigues. Per només 12,99 € podràs portar tots els teus objectes personals amb estil. No esperis més perquè la bossa està sent tot un èxit a Lefties.

Plànol general de la bossa shopper de Lefties

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: