Muntatge amb un plat de rosquilles d'anís amb sucre i un cercle amb la cara i la creadora de contingut Sabrina Banzo amb una rosquilla a la mà

SOCIETAT

La recepta més fàcil per preparar les 'rosquilles de l'àvia': 'T'encantaran'

Aquesta recepta us permetrà fer unes saboroses rosquilles a casa d'una manera ràpida i realment senzilla

Fes a casa unes saboroses rosquilles d'una manera molt fàcil. Les aconseguiràs gràcies a aquesta recepta que la creadora de contingut Sabina Banzo ha pujat al seu compte d'Instagram. Ha compartit les instruccions de la seva àvia per aconseguir aquestes rosquilles boníssimes. 

Vídeo del compte d'Instagram @sabrinabanzo ensenyant els passos per preparar rosquilles d'anís amb sucre
Instagram de @sabrinabanzo | Instagram, @sabrinabanzo

Aconseguiràs unes rosquilles molt sucoses ràpidament amb aquesta recepta. És un dolç que té molts adeptes i que, a més, acabades de fer encara calentes són una autèntica delícia. Per això, aquesta recepta és de les que cal tenir apuntades i no perdre-la per donar-nos un caprici de tant en tant. 

Per elaborar-les, aquí us deixem els ingredients de la recepta. Has de tenir en compte que aquests varien en funció dels ous que facis servir depenent de la quantitat que vulguis fer. 

Per això mateix, et deixem els ingredients que corresponen a cada ou i després només hauràs de multiplicar com, per exemple, ha fet Sabina Banzo que ha fet servir dos ous. 

Ingredients per fer rosquilles, segons Sabina Banzo

IngredientsQuantitats per cada ou usat
Llet3 cullerades
Oli d'oliva3 cullerades
Anís3 cullerades (en cas de ser per a nens no fer servir)
Sucre6 cullerades
Gasosa estil El Tigre1 sobre
Pols de coure1 cullerada
FarinaLa que admeti la massa
Oli de gira-sol
Sucre

 

 

Com preparar aquestes rosquilles, segons Sabina Banzo 

1. Comencem amb la massa 

Per fer la massa, Sabina Banzo ha fet servir 2 ous, de manera que les quantitats dels ingredients són el doble. En un recipient afegeix la llet, l'oli d'oliva, l'anís (en cas que no mengin nens) i el sobre de gasosa. Ara també és el moment d'afegir el sucre. 

El més normal serien 12 cullerades de sucre, que és la quantitat que correspon a dos ous. Però en aquest cas, Banzo ha optat per posar-ne la meitat. I és que ha optat per incloure també ratlladura de llimona i de taronja. 

2. Deixem la massa feta 

Quan hem afegit l'anterior tanda d'ingredients, ho remenem tot bé. Ara arriba el moment de tirar la pols de coure i la farina. En el cas d'aquesta última la quantitat l'anirem veient segons la tirem i es vagi creant la massa. 

3. Preparem les nostres rosquilles 

Quan ja estigui la massa feta, fem dues boletes petites i les ajuntem fent un forat al mig. Després, les posem a fregir en una paella amb abundant oli de gira-sol. Per acabar, les arrebossem sobre sucre.