Cartell exterior de la botiga Mercadona

SOCIETAT

Rejoveneix la teva mirada amb el producte de maquillatge més viral de Mercadona

Els cosmètics segueixen donant bones alegries a Mercadona, aconseguint un altre èxit per a aquesta secció de la botiga

Els cosmètics de Mercadona segueixen triomfant. Les novetats a la secció de Perfumeria continuen sent recurrents, i moltes es converteixen en tot un èxit. Recentment, Mercadona ho ha tornat a aconseguir gràcies a un dels seus perfiladors d'ulls.

El maquillatge cada cop busca crear looks més arriscats. Per això, Mercadona és conscient que no es pot quedar en una oferta que no surti dels tons negres i marrons. Per això el perfilador d'ulls que tant està triomfant és de color porpra.

El color escollit per Mercadona pot ser que de primeres sorprengui. Però així que comences a incloure'l a la teva rutina de maquillatge t'adones de com n'és d'interessant. És de la marca Deliplus i la cadena ho ven a 3,50 euros, després d'aplicar-li una petita rebaixa.

Mercadona et porta un maquillatge que rejoveneix i il·lumina

Aquest perfilador d'ulls de Mercadona se'n surt dels habituals negre i marró, però això no implica que si l'utilitzes arriscaràs molt. No deixa de ser un to força mesurat que, a més, uneix els punts positius de les dues tonalitats més tradicionals. Per això el seu ús és tot un encert.

D'una banda, aconseguiràs millorar la teva mirada aconseguint aclarir-la i rejovenir-la. En aquest cas, supera el to negre que ens suma anys i fa que la mirada sigui més dura. En aquest sentit, tindrem un look molt més relaxat i amb frescor, cosa que solíem aconseguir amb el to marró.

És perfecte per a diferents colors d'ulls. D'una banda, si tens uns ulls d'una tonalitat marró, aconseguiràs que aquests es vegin amb més llum. Si els teus ulls són blaus o verds, es veuran molt més clars i en destacaran tant que cridaran l'atenció de qui et miri.

Mercadona ha encertat de ple amb l'època en què podem comprar aquest cosmètic a les botigues. Als mesos de primavera i estiu, gràcies als raigs de sol la nostra pell es bronzeja. Per això, amb aquest to de perfil podrem aconseguir un resultat ideal.

Perfilador d'ulls waterproof porpra de Mercadona

Aquest perfilador de Mercadona és molt cremós i dura molt

Dues de les qualitats que destaquen més d'aquest producte de Mercadona és que és cremós i resistent. Això fa que a l'hora de treballar el nostre maquillatge sigui molt més senzill. A més, és waterproof, per la qual cosa no haurem de témer la suor, l'aigua o els ulls plorosos.

El fet que sigui cremós fa que sigui molt més senzill lliscar-lo per la zona de l'ull on ho vulguem aplicar. Podem posar-lo a la parpella superior delineant i, després, difuminar-lo fins que quedi com ens agradi. Un altre ús que dona força bon resultat és posar-lo a la línia d'aigua inferior i difuminar-lo per fora per donar-li amplitud als ulls.

Sigui com sigui, aconseguiràs un maquillatge que durarà moltes hores. I és que aquest perfilador de Mercadona es queda pràcticament fix als nostres ulls durant hores. Això sí, per assegurar-te un bon desmaquillant utilitza productes pensats per a maquillatge waterproof.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: