Muntatge amb la cara d'una dona amb un somriure i un rellotge de sorra al costat
SOCIETAT

La senzilla rutina de 7 passos per rejovenir la cara que s'ha tornat viral

T'explico el veritable secret de l'eterna joventut: una rutina física i emocional que és clau per sentir-se jove

A qui no li agradaria mantenir-se jove durant tota la vida? Pràcticament qualsevol persona a qui preguntem estaria encantada de mantenir un rostre jove, lluminós i amb res d'arrugues. Tot i això, la clau per sentir-se jove no resideix únicament en dietes i en la varietat de diferents tractaments facials.

Molts experts asseguren que hem d'adoptar un enfocament molt més holístic cap a la vida. Encara que també hem d'acceptar i reconèixer el pas del temps. Si vols viure amb energia i entusiasme per poder sentir-te molt més rejovenit, podràs fer-ho ara amb una senzilla rutina.

La terapeuta especialitzada en gestió emocional i en acompanyament de dols i pèrdues, Adela Martínez Gómez aconsella seguir diversos passos. Una rutina per sentir-se molt millor no només físicament, sinó també emocionalment. Atent perquè aquesta rutina us servirà d'ajuda.

Rejoveneix amb aquesta rutina que ha proposat la terapeuta Adela Martínez

Hi ha diferents tractaments facials que ajuden a aconseguir una aparença molt més rejovenida. Igual que les dietes estrictes i molts altres factors que influeixen en aquest tema.

Encara que avui, vull ensenyar-vos una rutina que ha proposat Adela Martínez Gómez, terapeuta especialitzada en gestió emocional i en acompanyament de duels i pèrdues. Martínez esmenta set senzills passos que cal seguir per sentir-nos molt millor amb nosaltres mateixos.

1. Aprendre a ser feliç

El primer és aprendre a ser feliç, ja que és molt important agrair cada dia el fet d'estar vius. Hem d'enviar missatges positius al cervell per portar una vida plena i satisfactòria.

2. Somriure

No només haurem de ser feliços, sinó que si somriem aconseguirem un activador per aconseguir-ho. Millorarem la nostra qualitat de vida i estarem millor. 

3. Fer exercici

Fer exercici també ajuda a sentir-nos molt més rejovenits, ja que l'exercici diari és fonamental per sentir-se jove. Moure'ns ajuda a sentir-nos més actius i realitzats.

4. Bona alimentació

Com no podia ser d'una altra manera, l'alimentació també cal tenir-la en compte. Una dieta nutritiva i saludable és idònia per mantenir la joventut.

5. Perdonar i acceptar

D'altra banda, cal saber perdonar i acceptar, entre moltes altres accions per enfrontar-nos de manera positiva als problemes.

6. Fomentar la creativitat

Martínez també assegura que cultivar la part artística i creativa és un antídot contra l'envelliment, escriure o pintar ens ajudarà a augmentar el benestar i la felicitat.

7. Ser selectiu

Finalment, hem de ser selectius a les nostres eleccions. Hem de descobrir allò que veritablement ens agrada i ens fa sentir bé per arribar a sentir-nos joves i rejovenits.

➡️ Societat

Més notícies: