Muntatge d´un passadís d´un supermercat amb un home amb un carro, un Alcampo desenfocat i una noia sorpresa amb tirants verds
SOCIETAT

El reconegut supermercat que obrirà la primera botiga a Girona amb 144 treballadors

Alcampo ja ho té tot llest per obrir la primera superfície a Girona i ho farà en un espai comercial d'èxit

Alcampo obrirà un nou supermercat a Catalunya. Més concretament, Alcampo s'estrenarà a la demarcació de Girona amb una botiga a Salt la qual comptarà amb una inversió de 9 milions d'euros. El nou establiment s'ubicarà dins del centre comercial Espai Gironès.

Tot plegat amb l'objectiu de convertir-se en un supermercat de referència per a la ciutat. La superfície disposarà d'una extensió de 4.500 m² i oferirà una àmplia varietat de productes i serveis als consumidors de la zona.

Alcampo ha contractat 144 persones, la selecció de les quals s'ha dut a terme en col·laboració amb l'Espai Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Salt.

Alcampo arrasa amb la selecció del personal

El procés de contractació ha estat tot un èxit, ja que han rebut més de 600 propostes per cobrir els llocs oferits. Actualment, s'ha completat el 80% del procés de selecció. Amb la incorporació de vuit responsables de direcció i un encarregat de l'equip de manteniment.

L'obertura d'aquesta nova botiga d'Alcampo a Girona es durà a terme de manera escalonada. Començant amb l'entrada en funcions de 22 empleats a partir de dilluns que ve, 15 d'abril. S'espera que la resta del personal s'hi incorpori a principis de maig, en un procés que generarà oportunitats laborals significatives per als veïns.

Primer pla exterior d'una botiga Alcampo, amb el logotip de la cadena de color vermell

El gerent del centre comercial Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la importància estratègica de l'arribada d'Alcampo a Girona. L'espai comercial alberga marques reconegudes com Primark, Fnac i Starbucks, juntament amb diverses botigues d'Inditex. Per tot això, Alcampo s'assegura l'èxit i un nou mercat per explorar entre els gironins.

Alcampo, cada cop més admirat entre els consumidors

Alcampo va ser fa pocs dies notícia per vendre la cafetera de moda. La cafetera italiana és una de les millors ofertes d'Alcampo ara mateix, ja que és un electrodomèstic clàssic i de qualitat a un preu insuperable.

Si no pots començar el dia sense una bona tassa de cafè, segurament t'interessarà aquesta novetat de l'Alcampo. Caldrà veure si també està disponible als lineals de Girona i, així, començarà amb bon peu a aquesta ciutat catalana.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: