3 receptes fàcils amb reducció de vinagre de Pedro Ximénez que venen a Mercadona
Aquest producte permet fer multitud de receptes, però aquí te'n deixem tres molt senzilles que t'encantaran
Mercadona té a la venda una reducció de vinagre de Pedro Ximénez. Si encara no la utilitzes per cuinar, t'estàs perdent un sabor ideal per acompanyar amanides, verdures, carns, peixos i fins i tot postres. Es ven en ampolles de 300 grams i val 2,25 euros.
Més enllà del seu sabor, també et pot convèncer per les seves característiques. I és que aquest producte és bo en antioxidants i, a més, és baix en calories i greixos. Si a això hi sumem la seva versatilitat a la cuina, tenim un producte que no ens pot faltar.
3 receptes fàcils amb reducció de vinagre de Pedro Ximénez de Mercadona
1. Verdures saltades
Ingredients per preparar verdures saltejades amb reducció de vinagre de Pedro Ximénez de Mercadona
INGREDIENT | QUANTITAT |
Edamame | 100 gr |
Espàrrecs | 6 unitats |
Carabassó | Mitja unitat |
Brocoli | 60 gr |
Espinacs | 50 gr |
Oli d'oliva | Al gust |
Sal en escates | Al gust |
Reducció de vinagre de Pedro Ximénez | Al gust |
Quantitats pensades per a 2 persones
En primer lloc, haurem de coure l'edamame durant un parell de minuts, reserveu-lo i peleu-lo. Després, ens posem amb els espàrrecs als quals traiem la part dura i els tallem a trossos irregulars de 2 o 3 dits. Tallem el mig carabassó a tires amb la pell i reservem el centre.
Ara toca posar-se amb el bròquil, tallant-lo i reservant part de la tija. Quan tinguem els florets llestos, els posem en dos gots d'aigua, els escaldem i reservem. Ara com ara, ja tindríem aquesta part acabada.
Seguim afegint el centre del carabassó i la tija pelada del bròquil i coent-ho durant 20 minuts. Passat aquest temps, apaguem el foc i hi afegim 50 grams d'espinacs. Finalment, triturem, colem les verdures i reservem el que hem aconseguit.
En una paella amb una mica d'oli ben calent posem la verdura una a una i saltem. Primer, posem els espàrrecs i seguim amb el bròquil, les tires de carabassó i l'edamame. Donem un parell de voltes a tot i ho reservem.
Ara toca emplatar i començarem posant una base de la crema verda que ja tenim a punt. Per sobre li col·loquem les verdures que hem saltat. El toc final el trobarem amb un rajolí d'oli, sal en escates i la reducció de vinagre de Pedro Ximénez.
2. Amanida de pollastre i fruits secs
Ingredients per fer amanida de pollastre i fruita seca
INGREDIENT | QUANTITAT |
Pit de pollastre | 1 unitat |
Tomàquets cherry | 10 unitats |
Alvocat | 1 unitat |
Llimona | 1 unitat |
Amanida barreja de primavera de Mercadona | 1 bossa |
Combinat de fruits secs | Al gust |
Fruites dessecades | Al gust |
Llavors de carabassa | Al gust |
Oli d'oliva | Al gust |
Sal | Al gust |
Reducció de vinagre de Pedro Ximénez | Al gust |
Quantitats pensades per a 2 persones
Per començar aquesta recepta, salpebrem el pit de pollastre cuinant-lo per les dues cares en una paella amb oli. Ara tallem els tomàquets cherry per la meitat, l'alvocat a làmines i el pit a trossos. A aquesta barreja li posem una mica de llimona espremuda.
Ja tenim tot llest per emplatar i començarem posant una base d'amanida i a sobre els tomàquets cherry, l'alvocat i el pollastre. Amanim tot amb oli, sal i la reducció de vinagre de Pedro Ximénez. Per acabar, posem per sobre al nostre gust fruits secs, fruites dessecades i llavors de carabassa.
3. Carpaccio de bolets
Ingredients per preparar carpaccio de bolets
INGREDIENT | QUANTITAT |
Mix intens de bolets frescos de Mercadona | 200 gr |
Pinyons | 10 gr |
Formatge grana padà | Al gust |
Oli d'oliva | Al gust |
Reducció de vinagre de Pedro Ximénez | Al gust |
Quantitats pensades per a 2 persones
Comencem netejant el mix intens de bolets frescos i tallant-los en làmines molt fines. Després torrem els pinyons lleugerament en una paella sense posar-hi oli. A continuació, col·loquem en un plat les làmines de bolets sense que se superposin entre si.
Acabem, en primer lloc, amanint amb oli i reducció de vinagre de Pedro Ximénez. Seguidament, posem per damunt el formatge grana padà al nostre gust. Finalment, col·loquem per sobre els pinyons torrats.
Més notícies: