Reducció de vinagre de Pedro Ximénez de Mercadona
SOCIETAT

3 receptes fàcils amb reducció de vinagre de Pedro Ximénez que venen a Mercadona

Aquest producte permet fer multitud de receptes, però aquí te'n deixem tres molt senzilles que t'encantaran

Mercadona té a la venda una reducció de vinagre de Pedro Ximénez. Si encara no la utilitzes per cuinar, t'estàs perdent un sabor ideal per acompanyar amanides, verdures, carns, peixos i fins i tot postres. Es ven en ampolles de 300 grams i val 2,25 euros.

Més enllà del seu sabor, també et pot convèncer per les seves característiques. I és que aquest producte és bo en antioxidants i, a més, és baix en calories i greixos. Si a això hi sumem la seva versatilitat a la cuina, tenim un producte que no ens pot faltar.

3 receptes fàcils amb reducció de vinagre de Pedro Ximénez de Mercadona

1. Verdures saltades

Ingredients per preparar verdures saltejades amb reducció de vinagre de Pedro Ximénez de Mercadona

INGREDIENTQUANTITAT
Edamame100 gr
Espàrrecs6 unitats
CarabassóMitja unitat
Brocoli60 gr
Espinacs50 gr
Oli d'olivaAl gust
Sal en escatesAl gust
Reducció de vinagre de Pedro XiménezAl gust

Quantitats pensades per a 2 persones

En primer lloc, haurem de coure l'edamame durant un parell de minuts, reserveu-lo i peleu-lo. Després, ens posem amb els espàrrecs als quals traiem la part dura i els tallem a trossos irregulars de 2 o 3 dits. Tallem el mig carabassó a tires amb la pell i reservem el centre.

Ara toca posar-se amb el bròquil, tallant-lo i reservant part de la tija. Quan tinguem els florets llestos, els posem en dos gots d'aigua, els escaldem i reservem. Ara com ara, ja tindríem aquesta part acabada.

Seguim afegint el centre del carabassó i la tija pelada del bròquil i coent-ho durant 20 minuts. Passat aquest temps, apaguem el foc i hi afegim 50 grams d'espinacs. Finalment, triturem, colem les verdures i reservem el que hem aconseguit.

En una paella amb una mica d'oli ben calent posem la verdura una a una i saltem. Primer, posem els espàrrecs i seguim amb el bròquil, les tires de carabassó i l'edamame. Donem un parell de voltes a tot i ho reservem.

Ara toca emplatar i començarem posant una base de la crema verda que ja tenim a punt. Per sobre li col·loquem les verdures que hem saltat. El toc final el trobarem amb un rajolí d'oli, sal en escates i la reducció de vinagre de Pedro Ximénez.

Verdures saltejades amb reducció de vinagre de pedro xemeneia de Mercadona

2. Amanida de pollastre i fruits secs

Ingredients per fer amanida de pollastre i fruita seca

INGREDIENTQUANTITAT
Pit de pollastre1 unitat
Tomàquets cherry10 unitats
Alvocat1 unitat
Llimona1 unitat
Amanida barreja de primavera de Mercadona1 bossa
Combinat de fruits secsAl gust
Fruites dessecadesAl gust
Llavors de carabassaAl gust
Oli d'olivaAl gust
SalAl gust
Reducció de vinagre de Pedro XiménezAl gust

Quantitats pensades per a 2 persones

Per començar aquesta recepta, salpebrem el pit de pollastre cuinant-lo per les dues cares en una paella amb oli. Ara tallem els tomàquets cherry per la meitat, l'alvocat a làmines i el pit a trossos. A aquesta barreja li posem una mica de llimona espremuda.

Ja tenim tot llest per emplatar i començarem posant una base d'amanida i a sobre els tomàquets cherry, l'alvocat i el pollastre. Amanim tot amb oli, sal i la reducció de vinagre de Pedro Ximénez. Per acabar, posem per sobre al nostre gust fruits secs, fruites dessecades i llavors de carabassa.

Amanida de pollastre amb fruita seca i reducció de vinagre de Pedro Ximénez

3. Carpaccio de bolets

Ingredients per preparar carpaccio de bolets

INGREDIENTQUANTITAT
Mix intens de bolets frescos de Mercadona200 gr
Pinyons10 gr
Formatge grana padàAl gust
Oli d'olivaAl gust
Reducció de vinagre de Pedro XiménezAl gust

Quantitats pensades per a 2 persones

Comencem netejant el mix intens de bolets frescos i tallant-los en làmines molt fines. Després torrem els pinyons lleugerament en una paella sense posar-hi oli. A continuació, col·loquem en un plat les làmines de bolets sense que se superposin entre si.

Acabem, en primer lloc, amanint amb oli i reducció de vinagre de Pedro Ximénez. Seguidament, posem per damunt el formatge grana padà al nostre gust. Finalment, col·loquem per sobre els pinyons torrats.

Carpaccio de bolets amb reducció de vinagre de Pedro Ximénez
➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: