La recepta de Mercadona per fer uns autèntics espaguetis a la carbonara
Mercadona ha fet servir la seva pàgina web per revelar la millor manera de preparar aquest plat de pasta tan tradicional a Itàlia
La pasta és un dels aliments italians que més ha aconseguit popularitzar-se a tot el món. Agrada nens i adults, gràcies a receptes tan tradicionals en aquell país com aquesta: espaguetis a la carbonara.
Mercadona, a través de la seva web, vol ajudar els seus clients a preparar aquesta recepta de la millor manera possible. Un plat bo, sobretot, en hidrats de carboni.
Els ingredients per preparar els espaguetis a la carbonara de Mercadona
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Espaguetis | 100 gr |
Rovell d'ou | 1 unitat |
Ou | 1 unitat |
Pebre negre | Al gust |
Panceta ibèrica | 80 gr |
Formatge Grana Padano | 50 gr |
Sal | Al gust |
Aigua | Per coure els espaguetis |
Oli d'oliva | Un rajolí |
Els passos que segueix Mercadona
1. Cuinar la cansalada
Aquesta recepta, segons detallen a la web de Mercadona, es comença tallant la cansalada a daus. A continuació, en una paella es posa un rajolí d'oli a foc mitjà.
Quan estigui calent, s'afegeix la carn esmentada i es procedeix a daurar-la per tots els costats. En el moment que estigui llesta, cal reservar-ne la meitat en un plat. L'altra meitat es deixa a la paella.
2. Coure els espaguetis
A continuació, es tira aigua en una olla amb una mica de sal, suficient per coure la pasta. Es posa al foc i quan comenci a bullir, s'hi afegeixen els espaguetis. Han de romandre així el temps que s'indiqui a l'envàs.
3. Preparar la salsa
Mentre que la pasta es fa, es prepara la salsa en un bol. Per això, s'hi tiren el formatge ratllat, l'ou, el rovell i el pebre. Es barreja bé i, tot seguit, s'hi afegeix una cullerada de la cocció dels espaguetis i es torna a barrejar tot.
4. Barrejar i emplatar
El següent pas consisteix a tirar la pasta escorreguda a la paella on hi ha la cansalada, al costat de dos cullerots de la seva aigua de cocció. Es deixa fins que els espaguetis estiguin al punt i després s'apaga el foc.
Ara, a la paella cal afegir el contingut del bol on hi ha la salsa. Cal barrejar-ho bé fins que la carbonés aconsegueixi la textura desitjada. Finalment, s'emplata, afegint-hi la resta de la cansalada que s'havia reservat.
D'aquesta manera tan senzilla, Mercadona ens ha ensenyat a preparar un plat de pasta boníssim i molt conegut. Segur que a casa us encantarà.
Més notícies: