Muntatge amb un cercle amb el logotip de Mercadona i fotografia del plat de spaghetti a la carbonara de Mercadona
SOCIETAT

La recepta de Mercadona per fer uns autèntics espaguetis a la carbonara

Mercadona ha fet servir la seva pàgina web per revelar la millor manera de preparar aquest plat de pasta tan tradicional a Itàlia

La pasta és un dels aliments italians que més ha aconseguit popularitzar-se a tot el món. Agrada nens i adults, gràcies a receptes tan tradicionals en aquell país com aquesta: espaguetis a la carbonara.

Mercadona, a través de la seva web, vol ajudar els seus clients a preparar aquesta recepta de la millor manera possible. Un plat bo, sobretot, en hidrats de carboni.

Els ingredients per preparar els espaguetis a la carbonara de Mercadona

INGREDIENTSQUANTITAT
Espaguetis100 gr
Rovell d'ou1 unitat
Ou1 unitat
Pebre negreAl gust
Panceta ibèrica80 gr
Formatge Grana Padano50 gr
SalAl gust
AiguaPer coure els espaguetis
Oli d'olivaUn rajolí

Els passos que segueix Mercadona

1. Cuinar la cansalada

Aquesta recepta, segons detallen a la web de Mercadona, es comença tallant la cansalada a daus. A continuació, en una paella es posa un rajolí d'oli a foc mitjà.

Quan estigui calent, s'afegeix la carn esmentada i es procedeix a daurar-la per tots els costats. En el moment que estigui llesta, cal reservar-ne la meitat en un plat. L'altra meitat es deixa a la paella.

2. Coure els espaguetis

A continuació, es tira aigua en una olla amb una mica de sal, suficient per coure la pasta. Es posa al foc i quan comenci a bullir, s'hi afegeixen els espaguetis. Han de romandre així el temps que s'indiqui a l'envàs.

3. Preparar la salsa

Mentre que la pasta es fa, es prepara la salsa en un bol. Per això, s'hi tiren el formatge ratllat, l'ou, el rovell i el pebre. Es barreja bé i, tot seguit, s'hi afegeix una cullerada de la cocció dels espaguetis i es torna a barrejar tot.

4. Barrejar i emplatar

El següent pas consisteix a tirar la pasta escorreguda a la paella on hi ha la cansalada, al costat de dos cullerots de la seva aigua de cocció. Es deixa fins que els espaguetis estiguin al punt i després s'apaga el foc.

Ara, a la paella cal afegir el contingut del bol on hi ha la salsa. Cal barrejar-ho bé fins que la carbonés aconsegueixi la textura desitjada. Finalment, s'emplata, afegint-hi la resta de la cansalada que s'havia reservat.

D'aquesta manera tan senzilla, Mercadona ens ha ensenyat a preparar un plat de pasta boníssim i molt conegut. Segur que a casa us encantarà.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: