Detall desenfocat d'estufa metal·litzada en cercle vermell sobre fons de Leroy Merlin

SOCIETAT

Rebaixada l'estufa portàtil de Leroy Merlin amb què no gastaràs més en gas

Una manera d'escalfar la casa de manera còmoda i eficaç sense sorolls ni olors i estalviant a la factura del gas

La preocupació per mantenir una llar càlida a l'hivern sense incrementar el consum de gas és lògica. Perquè, normalment, les opcions de calefacció són tan cares com insuficients.

Però si es busca, es troba, i nosaltres ho hem trobat. Et presentem una alternativa no gaire coneguda i, tanmateix, molt eficaç per diversos motius.

Una estufa que escalfa l'espai de la llar i el fa més acollidor sense augmentar la factura del gas. Una estufa que, a més a més, és portàtil, ocupa molt poc espai... I està rebaixada!

L'estufa de Leroy Merlin és portàtil, no gasta en gas i rebaixada

L'estufa de parafina electrònica ZIBRO LC 30 està disponible i amb rebaixa a Leroy Merlin. Per a molts, ha estat un gran descobriment que els ha solucionat l'hivern.

Estufa de parafina metàl·lica sobre fons desenfocat de Leroy Merlin
Estufa de parafina electrònica ZIBRO LC30 de Leroy Merlin | Leroy Merlin, e-noticies.cat

Aquest escalfador combat el fred i crea un ambient acollidor sense augmentar la factura de gas. És segura i fàcil de fer servir, per la qual cosa és ideal si a casa som més.

Com funciona l'estufa de parafina?

L'estufa de parafina funciona amb electricitat i parafina, un combustible líquid derivat de la destil·lació del petroli. És, a més, un combustible ecològic que no emet fums ni deixa cendres.

I el més interessant és que és una font d'energia amb un alt poder calorífic. Això fa que aquesta solució generi molta calor a partir d'un consum reduït.

Amb una potència de 3 kW, aquesta estufa pot escalfar àrees de fins a 50 m2 o un volum de 120 m3. És força, sobretot, tenint en compte la seva mida.

És un electrodomèstic que no ocupa gens d'espai. A més, el disseny és senzill, en xapa i acer, de manera que no trencarà l'estètica de la decoració de cap estada.

Aquesta estufa destaca per la gran eficiència energètica

Però el més important, com dèiem, és l'eficiència energètica. L'estufa de parafina consumeix de 0,083-0,313 litres l'hora. I pot guardar al dipòsit 5,4 litres, cosa que li dona una autonomia de 65 hores.

A més, disposa d'una opció d'estalvi i del sistema Fuzzy Logic. Aquest és capaç d'ajustar la potència segons la temperatura desitjada, per evitar el malbaratament d'energia sense haver d'estar pendents.

Pel que fa a la seguretat, el sistema antibolcada apaga l'estufa en cas de caiguda. Ofereix seguretat, també, davant de manipulacions per nens.

D'altra banda, el sistema contra el CO/CO2 detecta gasos nocius. I el sistema per inclinació n'impedeix el funcionament si no està en posició horitzontal.

Finalment, l'avantatge que sigui electrònica, porta, entre altres coses, que reguli la temperatura, compti amb temporitzador i comandament a distància i sigui fàcil d'usar i programar.

La marca ZIBRO és de les millors en aquesta mena d'estufes. I ara pots trobar la ZIBRO LC 30 amb una increïble rebaixa de 219 abans, a 195 euros ara a Leroy Merlin.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.