Fotomuntatge d'un supermercat Bonpreu de fons i al capdavant una llauna d'olives marca Bonpreu i un home decebut amb els polzes a baix

SOCIETAT

La queixa d'un client pel que passa amb les olives de Bonpreu: «Quina decepció!»

Un client ha esclatat a les xarxes després de veure el que ha passat amb les olives de Bonpreu

Bonpreu torna a ser al punt de mira. La cadena de supermercats és molt apreciada per molts catalans. Tot i això, aquesta vegada algun usuari ha esclatat a les xarxes pel que s'ha trobat en un producte.

Concretament, les protagonistes han estat les llaunes d'olives de Bonpreu. I és que un client ha trobat que les olives farcides d'anxova de la seva marca cada cop tenen menys quantitat d'anxova.

Les olives de Bonpreu, al punt de mira

Bonpreu ha tornat a rebre les crítiques dels clients. Aquest cop, un usuari a les xarxes socials ha criticat la manca de pasta d'anxova en unes olives de la marca Bonpreu.

"Aquesta setmana vaig comprar aquestes olives a Bonpreu. Les havia comprat abans i estaven força bones. Aquesta vegada no són farcides de pasta d'anxova, estan farcides d'aire, o sigui, de res. Quatre llaunes, i totes quatre iguals. Quina decepció!", ha esclatat @jordijcanals a Twitter.

Tot i això, el client ha assegurat que, malgrat tot, estan bones i que les tornaria a comprar. "Suposo que ha sortit una remesa malament...".

Foto d'arxiu de l'exterior d'un supermercat Bonpreu

Un altre usuari també se sorprenia davant la queixa del client de Bonpreu. "Ostres, que estrany... Jo sempre les compro i són realment bones per ser de marca blanca".

Bonpreu canvia el preu de l'oli d'oliva

El preu de l'oli continua sent objecte de polèmiques. I Catalunya no se salva. Si fa uns quants dies alguns supermercats del país han apostat per rebaixar el litre del seu oli d'oliva, Bonpreu decidia apostar pel mateix.

Mercadona i El Corte Inglés decidien oferir el litre d'oli d'oliva a un preu que no es veia des de feia temps. I la cadena de supermercats catalana posava a la venda un pack estalvi amb dues ampolles d'aquest preuat producte.

Així doncs, Bonpreu apostava pel pack estalvi, que compta amb dos litres d'oli d'oliva verge extra Borges. A més de diversos productes de neteja i detergents a un preu de 27,95 €. I només estarà disponible fins aquest dilluns, 23 d'octubre.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: