Silueta bust de dona sorpresa baixant-se les ulleres sobre fons pàrquing de Carrefour

SOCIETAT

Xec Estalvi de Carrefour: tot el que has de saber per aconseguir descomptes

Assabenta't d'una vegada de com és de fàcil utilitzar-lo i de tots els avantatges que té dins i fora de Carrefour

Assabentar-se de quan s'acosta el següent Xec Estalvi de Carrefour, és un misteri que desperta curiositat en molts. Però aquí hi ha tota la informació. Per començar, aquest benefici s'ofereix cada dos mesos, tal com ho ha fet durant els últims dos anys.

La idea es va llançar com un programa de fidelització que està fent força efecte. Ja que permet estalviar un 1% a les compres de Carrefour. Les dates, és clar, poden variar en funció del calendari, però l'essència és clara: cada dues llunes, els clients l'esperen amb ànsies.

La transparència, juntament amb l'accés fàcil a tota la informació, és un dels valors més insalvables avui dia. I aquí, esdevé protagonista. Podem veure l'acumulat a qualsevol instant. Una ullada ràpida a l'APP Carrefour PASS o al meu Carrefour des de qualsevol dispositiu connectat i ja ho tens.

I quan el tan anhelat Xec Estalvi arriba a les nostres mans, utilitzar-lo ja és bufar i fer ampolles. Es pot presentar en paper en caixa, desplegar-se des de l'app o fins i tot fer-se servir en compres digitals.

En què consisteix el Xec Estalvi de Carrefour?

És un val d'un sol ús i el descompte es fa quan el preu de la compra sobrepassa o iguala el del xec. Però si la compra és menor, no hi ha reemborsament.

El descompte no és aplicable a tots els articles, però sí a gairebé tots: aliments frescos, neteja, perfumeria i cures per a les mascotes. A més, els del Club Carrefour gaudeixen d'ofertes exclusives i grans descomptes a les botigues i també a estacions de servei.

Des d'un 8% a les estacions de Carrefour fins a un 4% a CEPSA, passant per un 7% a la factura energètica de CEPSA LLAR. La ganga s'estén, fins i tot, a assegurances de cotxe, llar, decessos i compres en òptiques Alain Afflelou.

Les col·laboracions amb grans marques regalen descomptes de molta qualitat i obre el ventall d'avantatges. Des d'un 5% en assegurances de cotxe, llar i decessos amb Carrefour Seguros. O un 8% menys a l'energia amb TotalEnergies.

O un 5% a les factures de llum o gas amb Iberdrola. Però, compte! La data al Xec Estalvi és clau, ja que passat el seu temps, qualsevol saldo que quedés guardat, s'esfuma.

Com funciona el Xec Estalvi de Carrefour?

Per sumar en aquest joc d'estalvi, cada compra amb la targeta PASS omple la guardiola del Xec Estalvi quan està lligada al número del Club Carrefour.

Si fas servir la targeta PASS en compres més enllà del regne Carrefour o Viatges Carrefour, pots sumar un altre 1%. Això sí, amb una despesa mínima de 200 € durant els períodes d'acumulació bimensual.

La data de caducitat del xec és el secret per esprémer aquestes oportunitats i descomptes de luxe. No t'oblidis de mirar-la!

Així que, per treure el màxim suc a aquests avantatges, dona una ràpida ullada als teus saldos a les aplicacions de Carrefour, i que no se t'escapin els descomptes!