Entrada d´un supermercat Lidl

SOCIETAT

La novetat de Lidl per il·luminar i aportar un toc de disseny a casa teva

Una selecció econòmica i amb LED entre totes la varietat en il·luminació que ofereix el catàleg de Lidl

Els llums de sostre tenen un paper fonamental en la decoració de la llar. Proporcionant il·luminació necessària, però també estètica.

La llum de casa nostra ha d'integrar-se harmoniosament amb l'estil a cada espai. Enfocar-se a la finalitat i a l'activitat que es faci a cada habitació. En definitiva, ser agradable i útil.

El catàleg de Lidl presenta una àmplia varietat de làmpades de sostre. I avui en portem una selecció de quatre, d'estil minimalista i totes per menys de 35 euros.

Els 4 llums de Lidl que semblen disseny

El minimalisme mai no se'n va anar i, juntament amb l'estil industrial, són una de les línies de decoració més recurrents. Aquests llums de Lidl complementaran el teu espai sense envair-lo.

1. Làmpada LED de sostre rodona

Aquest llum arrodonit de sostre i paret brinda un enllumenat agradable sense enlluernaments. És atenuador en tres nivells de brillantor a través d'un interruptor a la paret.

Làmpada de sostre formada per dos cercles de metall creuats sobre fons de Lidl

En incorporar mòduls de leds de baix consum, emet una llum blanca i càlida. Aquest llum de Lidl està fabricat en acer refinat i alumini amb acabat mate.

Llum LED de sostre amb dues unitats d'il·luminació

Aquest modern llum amb dos LEDs és ideal per a sales d'estar o espais dividits. La seva versatilitat permet orientar la llum cap a un costat o altre de la cuina, per exemple, el taulell o la taula.

Làmpada de sostre formada per una forma de metall en una ziga-zaga sobre fons de Lid

O, si es comparteix sala d'estar i menjador en un mateix espai, aquesta doble direcció funciona cap al costat que es vulgui. Produeix una llum càlida, sense enlluernaments.

Llum LED de sostre amb tres unitats d'il·luminació

De disseny modern i una mica inusual, aquesta opció de Lidl compta amb tres unitats d'il·luminació. Pot ambientar i donar sentit a espais de reunió, com ara estudis i sales d'estar.

Làmpada de sostre formada per barres de metall negres creuades en estrella sobre fons de Lidl

El seu disseny en estrella és agosarat i decoratiu. Ideal tant per a espais moderns de decoració mínima com per a espais més rústics i industrials, on jugar amb el contrast.

Llum LED de sostre amb comandament a distància

Fabricat en acer, aquest llum LED de Lidl destaca pel seu disseny de quadrats i rectangles sobreposats. Aquests ofereixen una il·luminació inusual i cridanera, de llum càlida o freda ajustable.

Làmpada de sostre formada per dos quadrats de metall sobre fons de Lidl

Per fer-ho, compta amb un comandament a distància que permet controlar totes les funcions, incloent-hi la regulació d'intensitat i el temporitzador d'apagat automàtic.

Totes les opcions d'il·luminació que us acabem de mostrar tenen un preu d'entre 29,99 i 34,99 euros. Una oportunitat que hauries d'aprofitar abans que s'esgotin existències!

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: