Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues

SOCIETAT

El popular producte d'Ikea que sempre has volgut i surt per menys de 4 euros

Si ja estaves enamorat, ara no et podràs resistir a un dels productes més venuts i barats de la cadena Ikea

Ets un fanàtic de l'ordre, o bé ho has de ser. Potser simplement ets un amant de la decoració o un curiós dels detalls. Siguis el que siguis, aquesta nova versió d'un dels productes més famosos d'Ikea t'encantarà.

Al final, el més simple és el que funciona millor, el que més brilla i el que més ens acompanya. Així és Ikea, que quan troba un producte rodó ja ens ha solucionat la vida per sempre.

L'article més simple, versàtil i barat d'Ikea en una versió nova

Quants propòsits d'any nou has començat a complir? Avui et donarem una empenta per posar-te mans a l'obra amb un que sens dubte era a la llista.

Has de posar ordre a l'armari però, sobretot, organitzar-te amb les sabates. Perquè no hi ha peça a la qual tinguem més afecte, però tampoc que ocupi més espai.

Ikea té un sabater baratíssim que s'adapta completament a les necessitats concretes. Un invent d'allò més senzill que, si no el coneixies, et sorprendrà.

El prestatge sabater GREJIC d'Ikea és una simple reixeta de metall amb dues potes desplegables. Val menys de 4 euros i pots adquirir els que vulguis i utilitzar-los junts, ja que encaixen entre si.

Suport en forma de reixeta de metall amb base a joc en color groc rovell, amb dos parells de sabates col·locades, unes de cordons grocs i unes manoletines verdes
GREJIG Prestatge sabater groc fosc | Ikea

Els sortints de les potes encaixen en cadascun dels seus quatre cantons. Així, pots apilar els que vulguis a la torre, formant un sabater d'estil industrial que deixa les sabates a la vista ocupant poc espai.

Normalment, aquest article d'Ikea, un dels més venuts sens dubte, només existia en negre. Ara, la multinacional sueca ha llançat la versió del GREJIC en un groc rovell preciós.

El sabater preferit dels fans d'Ikea és un dels seus articles més polivalents

El que més agrada d'aquest sabater, a més del preu, és el disseny. D'estil industrial i funcional, es pot adaptar a qualsevol espai i a totes les idees que se'ns acudeixin.

Un complement d'Ikea per a la casa i un element d'emmagatzematge que queda preciós a la vista. Sigui per posar-lo a l'entrada de la casa, a la teva habitació i fins i tot dins de l'armari mateix.

Només costa 3,99 € cadascun i es poden col·locar apilats de manera infinita. Però no s'hi queda, ja que Ikea es dirigeix a un públic modern, inquiet i espontani.

Aquest sabater pot ser moltes coses. Des d'un suport auxiliar per a revistes o llibres al costat del sofà, fins a un suport per posar plantes a un nivell més alt del terra, així com un llum. Les possibilitats a Ikea són interminables!

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: