Imatge de l'exterior d'una botiga de Decathlon a Barcelona amb una dependenta col·locant productes a l'interior

SOCIETAT

Decathlon té la peça còmoda que voldran tots aquesta temporada

Si vols fer esport de manera còmoda, prova com més aviat millor aquesta novetat que ha entrat a Decathlon

Si tu també ets una aficionada a l'esport, aquest article de Decathlon t'interessarà. Hi ha una gran quantitat de peces esportives, algunes més còmodes que altres i també amb més o menys estil. Si a tu també t'agrada fer exercici de manera còmoda, però alhora estilosa, atenta.

Decathlon és una de les cadenes de roba esportiva més coneguda al nostre país. I no és estrany, per la gran varietat de productes que té i per la relació qualitat-preu que ofereix. Aquesta setmana he descobert unes malles leggings que em semblen ideals per les característiques que presenten.

Decathlon ha afegit al seu catàleg aquests leggings fitness llargs que estan arrasant. Disponibles en una gran varietat de colors perquè pugueu escollir el que més us agrada. T'explico tot el que necessites saber sobre aquest model.

Aposta per Decathlon i fes-te amb els leggings més còmodes

Si ets de les que es passa hores buscant malles que s'adaptin al teu cos, que no es transparentin o que no t'estrenyin, deixa de buscar. Decathlon té la solució al teu problema amb una àmplia gamma de malles per a tots els gustos, necessitats i butxaques. Com aquest model nou que ha inclòs a la seva col·lecció per un preu molt econòmic.

Plànol general del pantaló curt de Decathlon
Suma't a Decathlon amb les seves novetats | Decathlon

Decathlon sorprèn amb aquests nous leggings

Dins la pàgina web de Decathlon podem trobar grans peces per fer esport. Com aquestes malles tipus leggings fitness llargs de cintura alta 120 dissenyats per a dones. Es tracta d'uns leggings amb cintura alta, que contenen un tipus de teixit que evita la transparència amb butxaca lateral per guardar les claus.

Primer pla del pantaló curt de Decathlon
Els pantalons que necessites són a Decathlon | @maaariamoral

Transpirables, extensibles, amb butxaca lateral i amb una cintura elàstica de tir alt. Aquests leggings aposten pel confort i, a més, fan un efecte ventre pla. Entre les característiques més destacables hi ha l'opacitat i l'evacuació de la suor per mantenir en tot moment el cos sec.

Primer pla del pantaló curt de Decathlon
Decathlon té el model esportiu més top | @maaariamoral

Decathlon compta amb diversos models disponibles perquè puguis escollir el to que més t'agradi. Actualment hi ha una gran varietat, en color negre, en violeta fosc, en blau marí i en un altre tipus de negre. Qualsevol d'aquestes opcions farà que el teu look sigui estilós i còmode.

Disponible a botigues de Decathlon i a la web

Si t'han convençut les múltiples característiques que ofereix la peça, hauràs d'afanyar-te i fer-te amb ella. Actualment, els leggings continuen disponibles tant a les botigues físiques de Decathlon com a la seva pàgina web. D'aquesta manera, podràs aconseguir aquest model de la signatura de manera molt més ràpida.

Plànol general del pantaló curt de Decathlon
Pantalons leggings disponibles a Decathlon | Decathlon

Les talles varien des de la XS fins a la 2 XL, per tant hi ha una gran varietat perquè escullis la que millor s'adapti al teu cos. El preu del producte de Decathlon és de 18,99 €. Una quantitat a la qual no et podràs resistir si vols fer esport de manera còmoda i plàcida.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: