Imatge de l'exterior d'una botiga de Decathlon a Barcelona amb una dependenta col·locant productes a l'interior

SOCIETAT

Aquest és el bàsic de Decathlon que necessites per fer esport al teu dia a dia

La samarreta que trobaràs a Decathlon és transpirable, lleugera i perfecta per fer tota mena d'exercicis

Per a totes aquelles que busqueu un look per fer esport còmode, elegant i sobretot, econòmic, Decathlon és la millor opció. Aprofitant que comença el canvi d'armari, la cadena ha sumat desenes de peces idònies per al bon temps. La calor es va acostant i caldrà tenir la roba necessària per suportar-ho.

Si vols afrontar les bones temperatures de la millor manera, Decathlon t'ho posa fàcil. Un exemple és aquesta samarreta de fitness de màniga curta per poder fer càrdio o un altre tipus d'exercici. Una opció que fins i tot podràs afegir al teu dia a dia per fer una passejada o baixar a treure el gos.

Decathlon compta amb una gran varietat de models per a tota mena de persones. Encara que aquesta samarreta és força versàtil i s'ha considerat un bàsic indispensable d'armari. T'explico tot el que sé respecte d'aquesta novetat.

Benvingut al món de les millors samarretes de Decathlon

Si busques qualitat, estil i un preu assequible, ets al lloc correcte. Avui vinc a mostrar-te una peça nova de Decathlon que ofereix un equilibri perfecte entre moda i comoditat. Tant se val si estàs a la recerca d'una samarreta per a les teves aventures a l'aire lliure o per a les activitats esportives diàries, això t'interessa.

Plànol general de la samarreta curta de Decathlon
Samarretes de Decathlon en color rosa | @maaariamoral

Decathlon sorprèn amb aquesta samarreta

Si busques una samarreta que sigui bàsica i còmoda per acompanyar-te en les teves rutines d'esport, Decathlon té l'opció idònia per a tu. La cadena ha incorporat una peça que està pensada per a l'esport i té detalls esportius còmodes. Presenta un teixit lleuger i transpirable molt a valorar.

Primer pla de la samarreta curta de Decathlon
Decathlon té el bàsic transpirable i lleuger més chic | @maaariamoral

És la samarreta esportiva per excel·lència. A més d'estar dissenyada amb un material òptim per a la pràctica, el seu tall treballat té molts avantatges perquè es pugui gaudir de la comoditat amb cada moviment. El teixit principal està confeccionat en 100% polièster.

Plànol general de la samarreta curta de Decathlon
Novetat de Decathlon | Decathlon

Si no ets fan del rosa, no et preocupis. Decathlon ha pensat en tot i compta amb més tonalitats. Podràs trobar la samarreta de color rosa clàssic, lila fosc, blanc neu o blau asfalt.

Corre perquè estan volant a Decathlon

La samarreta fitness de càrdio de Decathlon està arrasant. La peça esportiva és tot un encert per acompanyar-te a tots els teus entrenaments, per això està arrasant en vendes. Disponible de moment a les botigues físiques de Decathlon ia la seva pàgina web.

Plànol general de la samarreta curta de Decathlon
Disponible a la web i a les botigues de Decathlon | Decathlon

Encara que cal esmentar, que les talles s'estan esgotant. Trobaràs la peça des de la talla S fins a la 2 XL, depenent del model. Pel que fa al preu, costa un total de 9,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: