Fotomuntatge dels Bombers i una vinyeta amb emoticones

SOCIETAT

El polèmic vídeo d'una dona cridant als bombers: 'No marxeu, guapos!'

Una dona sorprèn amb els seus crits uns bombers que estaven apagant un incendi

Sorpresa pel vídeo que s'ha viralitzat a les xarxes socials. Hi apareix un grup de bombers fent un rescat. Però el que ha impactat a tothom han estat les polèmiques paraules de la dona que està enregistrant el vídeo.

La dona decidia posar humor a la situació i va dedicar als bombers unes paraules jocoses que han despertat les rialles de molts. Tot i això, altres no han dubtat a respondre negativament als comentaris de la dona.

Una dona als bombers: "Estic cremant"

Un vídeo amb una dona cridant uns bombers en servei s'ha fet viral a les xarxes socials. Hi apareix un grup del cos d'emergències apagant un incendi quan una dona, que grava el vídeo, es dedica a cridar-los unes paraules des del balcó.

"Els bombers arriben a apagar un incendi i una dona els crida això", ha publicat l'usuari @wallstwolverine a Twitter. Aquest ha compartit el vídeo, on es veu els bombers baixant de les altures.

Tot això mentre la dona s'hi dirigeix cridant "no marxeu, el foc no s'ha acabat. Estic cremant". "No marxeu, guapos. Aquí sí que hi ha espurnes", deia la dona als bombers. "Mare meva el cos com està! Qui fos un gat en un arbre!".

Els bombers, que no es van prendre malament les paraules de la noia, decidien seguir-li el corrent. "Ja heu berenat? Tinc orxata", continuava la dona dirigint-se al cos d'emergències. "Ja he berenat", responia un.

Les xarxes esclaten davant del polèmic vídeo

Unes polèmiques paraules que, sens dubte, han fet omplir de comentaris la xarxa social. I és que la publicació que no passava desapercebuda per a ningú i que molts no dubtaven de donar la seva opinió.

"A mi això no em resulta ofensiu", començava un usuari als comentaris de la publicació. "Em sembla graciós encara que fos una bombera... Les coses fetes amb art i gràcia...".

"Estava en flames, la senyora". Però no tothom veia amb positivitat els fets del vídeo. "Si fos al revés, la que s'hagués fet bona...", deia també un usuari de Twitter. "M'agradaria saber què passaria si fossin bomberes i sortís un home a cridar aquestes coses".

➡️ Societat

Més notícies: