El plat de menjar que sempre prepara María del Monte a casa seva
María del Monte té una recepta que li agrada cuinar per als seus convidats, perquè sap que amb ella triomfa
La cantant María del Monte, que està patint per l'ingrés a la presó del seu nebot Antonio Tejado després del robatori a casa seva, es troba molt bé entre fogons. I així ho vam poder veure quan va participar a MasterChef, encara que va acabar marxant per no trobar-se del tot a gust.
Tan bé se li dona cuinar a María del Monte que, com ha reconegut públicament, li agrada sorprendre els convidats amb plats riquíssims. En concret, n'hi ha un que prepara sempre que pot, perquè sap que li queda genial i que captiva tothom. Ens estem referint als calamars farcits de carn.
Ingredients per preparar els calamars farcits de carn de María del Monte
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Calamars de potera | 4 |
Pernil ibèric | 30 g |
Carn picada | 100 g |
Pebre | Al gust |
All | 1 |
Sal | Al gust |
Oli d'oliva | Un rajolí per sofregir i el necessari per fregir els calamars |
Ceba | 1 |
Vi blanc | 250 ml |
Pa ratllat | Una mica |
Farina | Una mica |
Ou | 1 |
Els passos que segueix María del Monte
1. Sofregir
María del Monte comença aquesta recepta posant un bon rajolí d'oli d'oliva en una paella. Aquesta es posa al foc i, quan aquell estigui calent, s'hi afegeix la carn picada de vedella i les potes dels calamars ben trossejades.
En el moment, quan estiguin, s'hi incorpora també l'all pelat i laminat, el pernil trossejat i una mica de pa ratllat. Es mou tot bé fins que s'escalfi. En aquest instant, és quan cal afegir l'ou batut, la sal i el pebre.
Cal moure-ho tot fins que s'aconsegueixi un resultat perfecte. En efecte, ha de resultar una barreja homogènia a manera de mousse.
2. Omplir i fregir els calamars
El pas següent consisteix a omplir els calamars, prèviament nets, amb el contingut de la paella. Després, se'ls posa un escuradents a cadascun per evitar que se surti la barreja que se'ls ha afegit.
Més tard, cal passar-los per farina. I, tot seguit, cal fregir-los en una paella amb oli d'oliva.
3. Fer la salsa i acabar el cuinat
En aquest moment és quan en una olla es posa un rajolí d'oli i s'hi incorporen la ceba picada i el vi blanc. D'aquesta manera, s'aconsegueix escalfar-se i, quan estigui, es tritura per aconseguir una salsa perfecta.
En aquesta mateixa salsa, que es posarà al foc a la seva cassola, s'introdueixen els calamars, una mica de sal i un rajolí d'aigua. És així com s'aconsegueix que acabin de cuinar-se i estiguin llestos per degustar-se.
Com veus, és una recepta gens complicada que pots preparar seguint les indicacions de María del Monte. No obstant això, també tens la possibilitat de dur a terme altres plats riquíssims com, per exemple, els calamarsets farcits de ceba de Martín Berasategui.
Més notícies: