Un home jove parla mentre al fons es mostra un entrepà de pernil i formatge dins d’un cercle vermell.
SOCIETAT

Pecando amb Álex utilitza 3 ingredients per recrear l'entrepà de la teva infància

Només tres ingredients són suficients per a Pecando con Álex per despertar la gana i sabors que creies oblidats

Alejandro Jara, conegut a les xarxes socials com a Pecando con Àlex, ha conquerit milers de seguidors amb una recepta senzilla i plena de nostàlgia. Als seus vídeos, el creador de contingut no només comparteix la seva passió per la cuina, sinó també un entrepà que molts recordaran de la seva infància pels seus ingredients. Tanmateix, pocs podrien imaginar que utilitza tres productes per aconseguir aquell gust tan especial.

A les seves xarxes socials, Àlex ha mostrat amb detall com prepara aquest peculiar entrepà, que en realitat és molt senzill. La recepta es compon únicament de pa, Colacao i oli d’oliva, una combinació que pot semblar estranya al principi. Però segons ell, és justament aquesta barreja simple la que el converteix en un “menjar de déus”, capaç de despertar sensacions.

Alejandro Jara sostenint un pa partit per la meitat amb farciment i cobertura de xocolata en primer pla

Alejandro Jara ha explicat que el primer que cal fer és ser generosos amb l’oli d’oliva. No es tracta d’una pinzellada lleugera, sinó d’una quantitat abundant, que s’aplica a les dues parts del pa. Aquest pas és fonamental perquè l’oli no només aporta gust, sinó també textura i suculència, que es complementen perfectament amb el següent ingredient.

Una combinació inesperada que triomfa a les xarxes socials

El Colacao és el segon protagonista de l’entrepà. Àlex ha recomanat posar-hi cullerades generoses perquè la dolçor i el gust intens del cacau impregnin bé el pa. Aquesta barreja amb l’oli d’oliva pot resultar estranya per a qui no l’ha tastada, però per a molts és un plaer irresistible.

A més de la simplicitat dels ingredients, el que realment destaca als vídeos de Pecando con Àlexés l’emoció que transmet en compartir aquesta singular recepta. "Estic superfeliç", ha confessat en diverses ocasions. La seva autenticitat i proximitat han fet que més de 176.000 persones a TikTok i 40.000 a Instagram el segueixin amb entusiasme.

La proposta culinària de Pecando con Àlex que no deixa indiferent ningú

L’èxit d’aquest entrepà rau en la seva senzillesa i en els seus ingredients bàsics que a primer cop d’ull no semblen encaixar, però que junts creen una experiència única. Alejandro ha destacat que, tot i que moltes persones no hagin tastat aquesta combinació, val la pena arriscar-se i donar-li una oportunitat. Segons ell, el gust és tan bo que no deixa indiferent ningú.

Pecando con Àlex ha recuperat una recepta humil però efectiva, capaç de connectar generacions i emocionar els seus seguidors. Amb només pa, Colacao i oli, ha aconseguit reviure un entrepà d’infància que, gràcies als seus vídeos, està guanyant cada cop més adeptes.

➡️ Societat

Més notícies: