Dona morena amb samarreta blava, sorpresa i assenyalant amb l'índex cap amunt, sobre fons de primer pla de rentadora metal·litzada oberta amb tovallola blanca dins

SOCIETAT

La peça amagada de la rentadora que t'ajuda a rentar millor i estalviar en detergent

Un vídeo a xarxes socials està fent a tots els usuaris aixecar-se del sofà per comprovar-ho a la seva rentadora

Hi ha coses en aquesta vida que es mantenen com un misteri sense resoldre eternament. Molt bon exemple són els compartiments per al detergent i el suavitzant de la rentadora.

Quants cops ens haurem preguntat on va cada cosa? Per a molts encara no ha quedat clar, però per a altres és una pregunta que ja és un avorriment absolut.

Per això aquest descobriment no ha deixat ningú indiferent. Sorpresos, incrèduls o acudits, els usuaris de TikTok estan responent de diferents maneres al vídeo que descobreix una peça amagada de la rentadora.

No totes les rentadores la tenen i gairebé ningú no sabia de la seva existència

El vídeo de TikTok de la usuària @decorandomeelalma ens descobreix una peça a la rentadora que no coneixíem. Potser la teva també en tindrà, hauràs d'aixecar-te a comprovar-ho.

Publicació del compte @decorandomeelalma ensenyant un dels secrets que amaga la seva rentadora
Publicació de @decorandomeelalma a TikTok | TikTok

Quantes vegades ens haurem preguntat a quin compartiment del calaix de la rentadora va el detergent. Per quant de temps haurem estat col·locant el suavitzant on no corresponia.

Doncs aquesta usuària de TikTok ha anat un pas més enllà i ens ha deixat tots atònits. Ja que, al calaix de la rentadora, s'hi amaga una discreta peça que té més utilitat de la que imaginaríem.

Al vídeo, que ha estat compartit gairebé 10.000 vegades i té gairebé 1.400 comentaris a TikTok, ens assenyala una pestanya que es desplega al calaix de la rentadora. Just on es diposita el detergent.

Es tracta d'una pestanya que es pot trobar plegada i guardada cap amunt. Però que, si es desplega cap avall, funciona com una comporta que facilita la dosificació correcta del detergent líquid durant la rentada.

La rentadora és aquest electrodomèstic que tots fem servir, però que ningú no comprèn

Després de veure el vídeo, milers d'usuaris han comentat sobre la informació que ha compartit la usuària de TikTok. Arribant-ne molts a la conclusió que no totes les rentadores disposen d'aquesta pestanya.

Detall del compartiment del detergent de la rentadora en un cercle vermell sobre fons desenfocat de rentadora oberta
El vídeo de TikTok que mostra aquest descobriment a la teva rentadora | e-noticies.cat, @decorandomeelalma

Alguns comenten que només la tenen les Balay, d'altres que només les Bosch. Els altres, i els més divertits sens dubte, comenten que si bé tenen curiositat, els manquen les ganes d'aixecar-se a comprovar la rentadora.

Nosaltres ja ho hem comprovat a la nostra i resulta que, en general, aquesta peça de la rentadora es tractava d'un misteri. No obstant això, la bugada és una cosa molt personal i potser aquest invent no serveixi per a tothom.

➡️ Societat

Més notícies: