Muntatge amb el fons d'una botiga de Mercadona, davant una dona amb cara de sorpresa ia l'esquerra el mapa amb la bandera de Catalunya

SOCIETAT

Els embotits que compres a Mercadona i no sabies que eren catalans

Mercadona se serveix de marques per subministrar part dels seus productes que atrauen i conquisten els consumidors

Mercadona ven productes com a marca blanca que, en realitat, amaguen un segell al darrere. És el cas dels embotits. Tot i que quan els agafes del lineal de Mercadona et sembla que són propis, no és així.

La veritat és que hi ha una empresa que els elabora i els distribueix per a ells. És el cas d'Embutidos Monter, una empresa catalana que s'encarrega d'omplir les prestatgeries de Mercadona.

Llom, xoriço, llonganissa... Del que vulguis i que t'agradi pots buscar-ne la procedència i t'emportaràs la sorpresa. Fins i tot els famosos i característics snacks d'embotits de Mercadona, els elabora aquesta empresa catalana.

Aquest cas no és l'únic, i és que Mercadona se serveix d'altres marques populars per vendre els seus productes. Un exemple és la de les pizzes, que se les subministra Casa Tarradellas. Sens dubte, aquesta és una estratègia comercial de Mercadona que moltes firmes accepten.

L'empresa catalana és una de les altres moltes que permeten que s'ometi o llegeixi en petit la seva marca per tal que el gran Mercadona les vengui.

Catàleg d'embotits Monter amb la varietat de productes que ofereix
Mercadona té una àmplia selecció d'embotits | Monter

Mercadona té cura dels seus proveïdors

Amb una destacada trajectòria a la indústria, Embutidos Monter s'ha convertit en un referent en la producció d'embotits de porc i gall dindi. La marca selecciona acuradament la genètica, origen i alimentació del bestiar, tal com ells mateixos expliquen a la seva web.

Amb quatre centres de producció ubicats a Girona i Barcelona, l'empresa té una capacitat de producció anual de 20 milions de quilograms. Cosa que la posiciona com un dels productors d'embotits més grans del país.

La construcció d'un cinquè centre de producció a Besalú és un indicador clar del seu creixement i expansió, així com de la seva posició sòlida al mercat. La firma catalana no dubta a admetre la seva gratitud per la confiança dipositada per Mercadona.

I així reafirmen el seu compromís de continuar treballant junts per satisfer les demandes del mercat i superar les expectatives dels seus consumidors.

La història del supermercat més famós

Mercadona és una cadena espanyola de supermercats fundada el 1977 per Juan Roig a València. Des d'aleshores, ha experimentat un creixement significatiu i s'ha convertit en una de les cadenes de supermercats més grans del país.

El seu èxit no deixa de créixer i el gran mèrit se l'emporten els seus productes. Mercadona és especialista a conquerir la seva clientela amb productes com l'últim sabó que et deixa la roba com a nova. Toqui el pal que toqui, Mercadona triomfa.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: