Entrada de la tenda Decathlon
SOCIETAT

La parca més bonica i abrigada d'aquestes rebaixes la trobaràs a Decathlon

Aquest és l'abric perfecte per als esports de neu i pels llocs més freds si vols mantenir-te còmode i amb estil

Arriba el moment de gaudir de l'aire lliure a l'hivern, la neu i els esports a la muntanya o el senderisme. Però, malauradament, no tenim res còmode que ens abrigui i protegeixi en condicions!

I no només és el fred, sinó que necessitem una cosa que ens protegeixi del vent i de la humitat. Fins i tot de la pluja o de la neu. I això no ha de significar portar una peça que no ens afavoreixi.

Doncs bé, Decathlon té l'abric ideal per gaudir de la natura i de l'aire lliure aquest hivern. I si aprofites les rebaixes, no hi haurà cap lloc fred que se't resisteixi.

És aquesta la parca que estaves buscant?

Està generant sensació entre les entusiastes del senderisme i els esports hivernals. Ens referim a la Parca de muntanya i neu impermeable Dona Quechua SH500 X-Warm.

Model amb parka groga d´esquena sobre fons desenfocat de Decathlon
Parca de muntanya de dona Quechua, Decathlon | Decathlon, e-noticies.cat

És una de les jaquetes esportives més venudes i més ben valorades a la web de Decathlon. Per què? Doncs perquè ofereix avantatges genials per gaudir de la natura amb tota comoditat i seguretat i, a més a més, està rebaixada. Una peça d'abrigar que et servirà per a les sortides de senderisme al camp, així com per passejar per la ciutat i al teu dia a dia.

Com és la parca de muntanya de Quechua?

El seu disseny està cridant molt l'atenció, sobretot per aquest preciós color groc mostassa tan de moda. Per altra banda, el tall ajustat realça la figura femenina.

Tècnicament parlant, està fabricada amb polièster, amb un revestiment impermeable de 5000 mm H²O (Schmerber). És a dir, resisteix a pluges moderades i nevades intenses.

Les seves costures i tancaments ajustables a les mànigues, la caputxa i el baix, reforcen la protecció. A més, compta amb una doble capa de buata que suposa un aïllament tèrmic de fins a -20 °C.

Una altra cosa que ens encanten són les butxaques. De fet, compte amb diverses, incloent-hi dos escalfa-mans, dos superiors amb cremallera i un interior. I totes dissenyades per ser fàcilment manipulables amb guants.

Així doncs, si aprofites ara que estem de rebaixes, pots emportar-te-la per tan sols 20 euros menys. És a dir, que la jaqueta definitiva per a tots els plans d'hivern està a 99,99 euros.

Per tant, no perdis aquesta oportunitat d'obtenir una parca de qualitat, còmoda i estilitzada que t'acompanyarà en totes les teves aventures hivernals, preparant-te per enfrontar el fred amb confiança.