Dona morena de blanc alegrant-se d'alguna cosa sobre fons d'Ikea
SOCIETAT

La còmoda més barata i més venuda d'Ikea baixa de preu

És pràctic, versàtil, eficient i un dels mobles amb més vendes i popularitat d'Ikea des dels seus inicis

Els preus han pujat, i segueixen fent-ho, a tots els supermercats. Però també a altres botigues, com és el cas d'Ikea, que ha apujat els preus de molts dels seus articles.

Podem recordar moltes de les coses que compràvem a un preu molt més accessible a la botiga sueca. I precisament aquesta que avui et portem era una d'elles. Però que no corri el pànic, perquè torna a baixar de preu!

Segur que saps de quin moble estem parlant. Aquesta calaixera d'Ikea que complementava qualsevol dormitori oferint-te l'espai que faltava a la roba.

La famosa còmoda d'Ikea que tots volíem a casa

Sovint ens esforcem per trobar el lloc adequat a la nostra habitació per instal·lar un armari ampli. I és que tenim massa roba i molt poc espai.

A més, de vegades passa que l'espai del dormitori ens limita per col·locar-hi un armari. Sigui per metres quadrats o per distribució, un moble gran, és una feina.

Era aleshores quan la còmoda MALM d'Ikea es presentava com la solució perfecta. Algú te la recomanava o t'apareixia al catàleg com la més assequible.

Còmoda blanca tres calaixos sobre fons d'Ikea desenfocat
Còmoda MALM d'Ikea | Ikea, e-noticies.cat

Adquirir-la era qüestió d'acostar-se a Ikea o entrar a la web en un moment. I era un moble minimalista que segur anava bé amb la decoració de la teva habitació.

Però, malauradament, els preus han anat pujant de forma discreta, fins que ens n'hem adonat. De fet, ja no és el mateix, perquè els bàsics d'Ikea ho van deixar de ser fa uns anys.

Aquest moble que tots volíem havia pujat fins als 100 euros i ara ha baixat de preu. Res a veure amb les rebaixes, no és una oportunitat temporal, almenys, de moment.

Un moble per organitzar l'espai, apte per a totes les habitacions

La còmoda MALM d'Ikea amplia l'espai d'emmagatzematge al dormitori o a l'armari. I és que el seu disseny de línies rectes i minimalistes fa que valgui per a qualsevol estil.

A més a més, consta de tres calaixos amples i profunds, que permeten emmagatzemar des de peces petites fins a jerseis gruixuts. I, per què no, objectes com a llibres, revistes o discos de col·lecció a què no els trobàvem lloc.

Com tot moble d'Ikea, és fàcil de muntar, agradable en el seu ús, i més que útil per a l'emmagatzematge i com a expositor. Havia pujat fins a 100 euros, però ara la tenim a 79,99 euros.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.