Fotomuntatge d'una administració de l'ONCE al fons i al capdavant d'un ventall de bitllets de 100 i 500 euros en una mà

SOCIETAT

L'ONCE busca treballadors a Catalunya: sense experiència i fins a 2.500 euros

El grup social ha anunciat que ofereix diferents llocs de feina pels quals no cal experiència a Catalunya

L'ONCE, Organització Nacional de Cecs d'Espanya, busca treballadors a Catalunya. Així ho ha anunciat el grup social recentment, a través del seu portal.

L'organització, de caràcter social i sense ànim de lucre, dona feina a persones amb discapacitat i sense al voltant d'Espanya. Ara, a més, ha informat de noves ofertes, a les quals es pot optar sense necessitat de comptar amb experiència prèvia al sector i amb sous de fins a 2.500 €.

L'ONCE busca treballadors a Catalunya

L'ONCE ha anunciat que cerca empleats per treballar a Catalunya. L'organització sense ànim de lucre té 307 ofertes actives actualment per treballar en diferents llocs del grup social, tant a l'ONCE, com a la Fundació ONCE o ILUNION, que formen part de la mateixa entitat.

Tot i això, encara que els llocs que més destaquen són els de venedor i agent comercial de loteria i productes de l'ONCE, no són els únics als quals es pot optar. I és que l'ONCE ha anunciat que també busquen perfils professionals diferents. Com a personal de neteja o també vigilants de seguretat.

A través d'Inserta Empleo, l'entitat de la Fundació ONCE, s'ofereixen actualment més de 230 llocs de feina al voltant d'Espanya, entre els quals hi ha les quatre províncies de Catalunya.

Ofertes sense experiència i un sou de 2.500 €

El grup social l'ONCE busca fins a 230 venedors sense experiència per treballar a Catalunya. Així ho ha anunciat a través de l'entitat de la seva fundació Inserta Empleo, especialitzada en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Si bé no cal haver treballat amb anterioritat al sector per poder optar-hi, sí que s'ha de comptar amb el permís B de conduir. Els contractes, en aquest cas, poden ser temporals o indefinits, segons les necessitats del treballador. I amb jornades de matí, tarda o nit. A més, els salaris d'aquests llocs de treball que ofereix l'ONCE poden arribar fins als 2.500 € al mes.

Però no són els únics llocs de treball que ofereix l'ONCE. També hi ha actives fins a 77 ofertes per treballar com a venedor de productes de l'organització a diversos punts d'Espanya. Llocs a què també es pot optar sense tenir experiència prèvia.

A més, mitjançant el portal d'ocupació ILUNION, l'ONCE té disponibles 108 ofertes més a Espanya. En aquest cas, es pot optar a ser cambrer, cambrer de sala, vigilant de seguretat, manipulador o conserge.