Dona sorpresa assenyalant la imatge de darrere (conjunt d'ampolles plenes d'oli d'oliva)
SOCIETAT

La famosa marca d'oli que llança l'oferta de l'any: espectacular baixada de preu

Pren nota de la marca que ha rebaixat 12 euros el preu de la garrafa de 5 litres d'oli d'oliva verge extra

L'oli d'oliva, especialment el verge extra, se situa a uns preus prohibitius per a la majoria de la població. Sobretot, per a aquella a qui li costa arribar a final de mes i no es pot permetre un aliment de luxe, com és l'oli verge extra.

Si bé diversos empresaris del sector han avisat que, a partir del juny, es podria anar reduint el preu de l'oli d'oliva, encara falten setmanes perquè passi. Doncs bé, una de les marques d'oli més conegudes del país, La Española, ha abaixat el preu d'una de les garrafes d'oli verge extra.

Sens dubte, una gran notícia per als consumidors de l'anomenat 'or líquid'. I és que han vist com a la web d'Oleum a Miravia la garrafa d'oli d'oliva verge extra ha baixat a 47,50 €. La veritat és que el seu preu estava fa uns dies a 60 €.

La garrafa de 5 litres de La Española que ha baixat un 21%: és a 47,50 euros

Estem parlant d'un descompte del 21%, per això el litre quedaria al 9,50 €. Per si no n'hi hagués prou, aquesta garrafa de La Española et sortiria un 5% més barat si compres dues unitats. Si entrem a la web de Miravia, aquest dijous 9 de maig, ens indiquen que queden tres dies per fer efectiva aquesta oferta.

Garrafa de 5 litres d'oli verge extra de La Española

Per tant, al final d'aquesta setmana, l'oferta expiraria. Sobre aquesta oferta sucosa per als consumidors d'oli d'oliva verge extra cal ressenyar que, a més de ser limitada, les despeses d'enviament i devolució són totalment gratuïtes.

Si estàs interessat en aquesta oferta, no triguis massa perquè en pocs dies deixarà d'estar present a la web de Miravia. I possiblement hauràs de gratar-te la butxaca molt més del que pots fer-ho ara fins que finalitzi aquesta setmana.

En un altre ordre de coses, Carrefour també ha pres nota i ha llançat una rebaixa del preu de l'oli i de 1.000 productes més de l'hipermercat francès. Afirma aquesta companyia que hi haurà descomptes de fins a un 20%. Una reducció de preus afegida a altres mesures d'estalvi, com ara els avantatges disponibles sent membre del Club Carrefour.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: