Imatge de fons d´una persona amb una ampolla d´oli a la mà en un supermercat i una altra imatge d´una mà amb diversos bitllets d´euro

SOCIETAT

La coneguda marca d'oli que llença la casa per la finestra: gran baixada de preu

Descobriu quina cooperativa baixa fins a 9 euros el preu de la garrafa de 5 litres d'oli d'oliva verge extra

En aquests temps que corren que el preu de l'oli d'oliva és pels núvols i per a molts espanyols és prohibitiu, arriba una notícia positiva. Tota una bomba que ve en forma de baixada de preu d'una coneguda cooperativa espanyola. Estem parlant de Coosur.

El preu de l'oli d'oliva fa aproximadament dos anys que està en uns nivells altíssims, de vegades supera els 10 euros el litre i fins i tot més. Però gràcies a cooperatives com Coosur, els ciutadans es poden prendre un respir i adquirir aquests productes una mica més barats i més assequibles que als lineals dels supermercats.

Coosur abaixa els preus de l'oli d'oliva verge extra: 9 euros d'estalvi en una garrafa

Així, Coosur ha decidit vendre ampolles d'oli d'oliva verge a uns preus assolibles, dins de la situació actual. Destaquen sobretot les garrafes de 3 litres d'oli d'oliva verge Serie Oro per 28,65 €, el que vol dir que 9,65 € és el preu del litre.

Això sí, l'ampolla que s'emporta el palmell és la garrafa de 5 litres d'oli d'oliva verge Sèrie Oro. Podem emportar-nos-la per 46,25 €, que surt a 'només' 9,25 € litre, segons el que publica El Corte Inglés a la seva pàgina web.

Imatge d'una ampolla d'oli de 5 litres de la marca coosur sèrie or a la web del tall anglès

Un altre bon preu de l'oli d'oliva que ofereix Coosur és el de la garrafa d'oli d'oliva verge extra Selecció Especial Cooperativa FJRG. Té un preu aquesta garrafa de 5 litres de 48,95 €, sortint el litre a 9,79 €. Així s'ofereix a la pàgina web de la cooperativa espanyola.

Garrafa de 5 litres d'oli d'oliva verge Coosur

Per exemple, en el cas d'aquesta última garrafa, aquesta ha baixat ni més ni menys que nou euros, ja que estava a 57,95 €/l. Un descens notable que segur que agrairan els consumidors de Coosur.

Sens dubte, aquesta és una bona oportunitat per comprar oli d'oliva verge, en aquest cas a la garrafa de la cooperativa Coosur. I és que ha decidit posar més fàcil la compra d'oli a milions d'espanyols que avui dia no es poden permetre aquest tipus de dispendis.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Societat

Més notícies: