Imatge de fons d'una administració de Loteries i una altra imatge d'una butlleta de l'Euromilions amb dues emoticones, d'un sobre amb euros i una altra d'una exclamacions
SOCIETAT

El número que ningú hauria de comprar si es vol fer ric amb l'Euromillones

Fuig d'aquest número maleït que ha acumulat més de 50 absències en els darrers sorteigs de l'Euromillones

L'Euromillones és, sens dubte, una de les loteries més populars a Europa des de fa uns anys. Cada setmana milions de persones compren butlletes amb l'esperança de guanyar el gran premi que els pugui canviar la vida de manera radical.

Tot i això, hi ha un nombre que sembla estar maleït i que ningú hauria de triar si vol augmentar les seves possibilitats de guanyar. Avui posem el focus en aquest número que ningú vol triar i en altres que han tingut nombroses absències al Sorteig de l'Euromillones.

Surt a la llum quin és el número menys afortunat del Sorteig de l'Euromillones

Segons les estadístiques dels darrers sorteigs, el nombre que menys vegades ha sortit a l'Euromillones és el 25, amb 53 absències. Aquest número ha aparegut en molt poques ocasions, cosa que el converteix en una opció poc favorable per als que busquen fer-se rics amb aquesta loteria. Tot i que l'atzar és impredictible, les probabilitats indiquen que el 25 no és una bona elecció.

Una dona amb cara de sorpresa sobre un fons d´una celebració de loteria

A banda d'aquest, hi ha altres números que també han tingut nombroses absències en el Sorteig de l'Euromillones. Entre ells hi ha el 5 i 21, amb 37 i 35 absències, respectivament. Aquests números han sortit en menys sorteigs en comparació a altres, cosa que suggereix que també podrien ser menys afortunats.

Evitar aquest número és una estratègia raonable per intentar guanyar l'Euromillones

Tot i que les estadístiques poden oferir una guia, cal recordar que l'Euromillones és un joc d'atzar. Triar certs números no garanteix augmentar les teves possibilitats de guanyar. Tot i això, si prefereixes basar les teves eleccions en dades, evitar el número 25 i altres amb poques aparicions podria ser una estratègia raonable.

L'Euromillones és una loteria emocionant que ofereix la possibilitat de guanyar grans premis. No obstant això, si vols augmentar les teves probabilitats de guanyar, podries considerar evitar els números esmentats anteriorment. Has de saber que, al final, l'atzar és impredictible i cada sorteig és una nova oportunitat.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de la celebració d'un premi de la loteria i al capdavant una butlleta del sorteig de l'Euromilions

Altres números que, per contra, reparteixen més sort

Tot i això, hi ha altres números que semblen ser més agraciats. Per exemple, el número 23 ha sortit un total de 176 vegades. I els números 19 i 50 s'han repetit fins a 174 ocasions cadascun.

Tot i que no són els únics. El 38 s'ha repetit 172 cops i el 17, el 42 i el 44, 171 vegades cadascun. Així que ja saps quins números podries tenir en compte per a la teva pròxima aposta de l'Euromillones.

➡️ Societat

Més notícies: