Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

SOCIETAT

El nou dolç de Mercadona que ja causa furor i arrasarà per Sant Valentí

Mercadona ja s´està preparant per a aquesta època de l´any traient els productes més típics d´aquestes dates

Arriben novetats a Mercadona. I és que la cadena és conscient de l'època de l'any en què som i que, per això, les ha d'incloure. Alguns productes són nous, però altres tornen perquè és el moment.

Amb motiu del Dia de Sant Valentí, Mercadona ja ha incorporat al seu catàleg un producte molt típic de la festivitat que celebren els enamorats el 14 de febrer. A més, és una opció de regal molt encertada, i econòmica.

La novetat de Mercadona per celebrar Sant Valentí

Quan arriba Sant Valentí, hi ha productes que no hi poden faltar. Per això, Mercadona ens ho vol posar fàcil perquè els trobem. En aquest sentit, ha posat a la venda aquest assortiment de bombons sota la marca Hacendado.

Són 10 varietats diferents les que trobem en aquesta caixa. Els diferents sabors de xocolata es van acompanyant de diferents farcits. El preu d'aquest assortiment és de 2,20 euros.

Assortiment de bombons de Mercadona
Assortiment de 10 bombons de Mercadona per a Sant Valentí | Mercadona

Mercadona també ens porta aquestes novetats

Però aquesta no és l'única novetat a les botigues de Mercadona. I és que la cadena ha sumat fins a 9 productes diferents en el seu catàleg. En aquest cas, us parlarem d'aquells que es troben a la part d'alimentació.

Això sí, has de tenir en compte que hi pot haver variacions depenent de la localització. Mercadona s'adapta a cada zona del nostre país. Per això mateix, és possible que no trobis a la teva botiga tots els productes que et mencionarem.

1. Beguda quefir de maduixa i plàtan d'Hacendado

En aquest producte es barregen dos aspectes positius. D'una banda, les bones propietats que té el quefir pel nostre organisme. De l'altra, que té un sabor que ens recorda els bebibles de tota la vida.

Ja els pots trobar a la nevera amb ampolles de 250 grams. Es venen a un preu de 0,95 euros cada unitat. Darrere de la seva elaboració, hi ha l'empresa catalana Productes del Moianès.

Beguda de quefir maduixa i plàtan de Mercadona
Beguda de quefir i plàtan de Hacendado | Mercadona

2. Minibriks Carib Hacendado sense sucres afegits

Pensant en els més petits ens trobem amb aquests minibrics fruita + llet Carib de la marca Hacendado sense sucres afegits. Entre les fruites trobem poma, raïm, taronja i pinya, essent les úniques aportacions de sucre. A més, no conté greixos.

Cal destacar l'aportació de vitamines A, C i E que en contenen. Es venen en paquets de sis brics de 200 ml cadascun que ve amb la seva palleta. El preu és d'1,20 euros.

Minibriks Carib sense sucre afegit de Mercadona
Minibriks Carib sense sucre afegit de Hacendado | Mercadona

3. Llom de gall dindi

Al món dels embotits ens trobem amb aquest llom de gall dindi. Ve llescat i es ven sota la marca Hacendado. És molt pràctic tant per preparar taules d'embotits com per afegir en torrades o entrepans.

Perquè no es faci malbé, ve en quatre paquets de 25 grams cadascun. D'aquesta manera, els obrim segons es vagin acabant els anteriors. Pel que fa al preu, costa 2,49 euros.

Llom de gall dindi de Mercadona
Llom de gall dindi de Mercadona | Mercadona

4. Macedònia mix de fruites en almívar

Una altra de les novetats que té Mercadona és aquesta macedònia amb un mix de fruites en almívar. En aquesta trobem pera, raïm i pinya juntament amb aigua, sucre i acidulant. Això fa que contingui 14 grams de sucre per cada 100 productes.

Es ven a llaunes que contenen 840 grams de producte. El preu és de 2,70 euros. Quant a la seva conservació, a l'etiqueta s'indica que es pot tenir fins a tres dies a la nevera en un envàs no metàl·lic.

Mix de fruites en almívar de Hacendado
Mix de fruites en almívar de Hacendado | Mercadona

5. Calamar patagònic petit ultracongelat

Ara toca el torn a la novetat que veuràs a les neveres de la peixateria. Es tracta d'aquest calamar patagònic petit ultracongelat. És perfecte per tenir-lo a casa quan vulguem menjar un plat amb aquest ingredient.

Es ven a bosses de mig quilo que tenen un preu de 4,50 euros. A cadascuna posa que entren entre 6 i 20 unitats. Així mateix, es destaca que és un producte alt en proteïnes i baix en greixos.

Calamar patagònic petit de Hacendado
Calamar patagònic petit de Mercadona | Mercadona

6. Maduixot

Està arribant la temporada de la maduixa i això es pot apreciar a les prestatgeries de la fruiteria de Mercadona. Allà ens podem trobar tant la safata de mig quilo com la d'un quilo. Però hi ha diferències entre totes dues.

La safata de mig quilo costa 4,64 euros i procedeix de Huelva. No posa el mateix en les de més quantitat. La safata de quilo costa 7,29 i encara que hagin estat envasats a Huelva, procedeixen del Marroc.

Safates de maduixots de mig i un quilo de Mercadona
Safates de diferents gramatges de maduixots de Mercadona | Mercadona

7. Llenties amb pernil

En aquest cas, aquest plat el trobem a la secció de llest per menjar. Les llenties amb pernil són un plat molt socorregut per quan no tinguem temps per cuinar. Mercadona ho farà per nosaltres sense cap problema.

Per això, només t'has d'apropar a qualsevol botiga que tingui aquest servei. Allí podràs trobar-les en una safata que podràs emportar-te amb tu. També podeu utilitzar aquest mateix recipient per menjar-les a l'establiment.

8. Coca de llardons

Ara ens trobem amb un producte que potser no està disponible a tots els Mercadona. Depèn una mica de la tradició que hagi de menjar aquest aliment. Però això no impedeix que sigui una novetat que ha tornat a les prestatgeries.

Es tracta d'una coca feta amb pinyons i llardons. Cada unitat té un pes de 230 grams i la podeu comprar per 4 euros. De la fabricació se n'encarrega l'empresa Aldaia Dupan.

9. Calçots

Estem en temporada de calçots, sobretot a la zona de Catalunya. No és que no es puguin trobar a altres llocs del país, sinó que no és una tradició tan arrelada. Per això, no es poden trobar a totes les botigues de la cadena.

On sí que podem trobar aquestes cebes tendres per a les nostres reunions socials, les podem trobar al costat de la resta de verdures. Pel que fa al preu, el feix de 25 unitats costa 5 euros aproximadament.