Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona
SOCIETAT

La novetat de Mercadona que arrasa entre els amants del menjar italià

Mercadona té un dels ingredients més adorats i versàtils de la gastronomia italiana en la versió més fresca

Una novetat arrasa a Mercadona entre els seguidors del veritable menjar italià. Una joia que no pocs estan sabent apreciar com realment es mereix.

Sobretot la pasta s'està convertint en una afició per als més cuinetes. Una tendència que a les xarxes socials triomfa i es fa viral immediatament, així que pren forma de vídeo.

D'aquesta mateixa manera, per cert, ens ha arribat la notícia de la nova incorporació al catàleg de Mercadona. Un dels ingredients més venerats de l'exquisida gastronomia italiana: el pesto.

El nou pesto fresc de Mercadona és totalment autèntic i està riquíssim

Així ho asseguren els centenars de comentaris que s'acumulen sota la nova publicació d'aquest anunci al compte d'Instagram de @mercadona.novedades. El del nou pesto que ja està fent parlar entre el públic de Mercadona.

Aquest pesto fresc d'Hacendado no el trobaràs entre els prestatges de les salses, amb el menjar italià com el pesto normal. Si no a la secció de productes frescos i plats preparats.

Captura de pantalla de reel on es mostra en primer pla una mà subjectant un pot de pesto fresc d'Hesendat

L'envàs d'aquest pesto és una petita terrina de plàstic que conté 150 grams de pesto i que costa exactament 2 €. Un preu més que just i, de fet, barat, tractant-se de pesto fresc.

Un autèntic pesto italià que, segons els que ja ho han tastat, està boníssim. I la veritat és que se'l veu en el color verd, propi de l'alfàbrega fresca, molt més viu que en els pots de pesto conservats.

El pesto és aquest ingredient que es pot utilitzar per a milers de plats i receptes

El pesto és una salsa preparada bàsicament amb fulles d'alfàbrega fresca. Aquestes es molen i es barregen amb oli d'oliva, formatge parmesà, sal i pinyons. Res més.

Es tracta d'un ingredient senzill però d'un sabor fort, que posis on posis converteix el plat en una cosa completament característica. A qui li agrada el pesto, realment li torna boig.

Podem tenir el nostre pesto a la nevera i afegir-ho a qualsevol cosa. Des d'una torrada amb pesto i mozzarella, pizza amb pesto i cherris, pasta amb pesto i parmesà ratllat, fins a peix a la planxa amb pesto.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: