Empleada de Mercadona despatxant a la peixateria

SOCIETAT

Provo la novetat de Mercadona per menjar més peix i estic una mica confosa

Mercadona ha tret un nou producte amb el peix de protagonista que no m'ha acabat de convèncer

El peix és un aliment que no es consumeix tant com s'hauria de fer. Per això, els supermercats acostumen a treure formes més fàcils de consumir-lo per ajudar que es mengi més. Recentment, Mercadona ha tret un paquet de trossos de bacallà salat.

El producte ve ja trossejat i amb totes les instruccions per tenir-lo a punt per cuinar a casa. És una opció molt econòmica i còmoda que he de reconèixer que és una bona idea. Però és clar, no només d'una primera impressió se'n pot fer la valoració, també cal tastar-ho.

Aquest paquet de bacallà de Mercadona conté diferents trossos d'aquest peix que tenen un pes de 400 grams. Té un preu de 4,55 euros. Pots trobar-lo a la nevera de productes de peixateria refrigerats.

Trossos de bacallà salat de Mercadona

Així has de preparar el bacallà de Mercadona

Abans de començar a parlar sobre el sabor, t'explicaré com el vaig preparar. He de dir que és molt senzill, ja que al propi envàs et posa les instruccions que has de seguir. En el meu cas, vaig optar per preparar tot el bacallà, encara que sempre el pots anar traient segons el vagis necessitant.

Un cop tret, vaig omplir un bol gran d'aigua i, després de rentar-los amb aigua vaig col·locar tots els trossos amb la pell cap amunt. Els vaig posar 48 hores abans de cuinar-ho per assegurar-me que la sal se n'anava. Vaig fer els sis canvis d'aigua recomanats i sempre el vaig tenir a la nevera.

Trossos de bacallà salat de Mercadona a remull

Hi ha moltes opcions de cuinar-lo, però vaig triar fer-ho a la planxa amb oli, all i julivert. Volia que el sabor es veiés influenciat el mínim possible. Ho vaig fer durant poc temps per evitar que es fes massa i quedés sec, però hi va quedar igualment.

Trossos de bacallà salat de Mercadona a la planxa

Aquest bacallà de Mercadona em decep

La veritat és que després de tot el procés que té aquest bacallà per preparar-se, m'esperava una altra cosa. Fa temps que no em duia una desil·lusió amb un producte de Mercadona. Tot i això, recalcaré els seus punts a favor, que també en té.

Trossos de bacallà salat de Mercadona

Com a part positiva, diré que aquesta opció de Mercadona és molt còmoda tenir-la tallada a trossos que, a més, tenen força carn. És a dir, en aquest sentit val la pena comprar-lo, ja que és una opció senzilla de menjar peix.

Trossos de bacallà salat de Mercadona

Encara que ho vaig fer poc perquè no hi hagués problema, fins i tot quedant alguns punts crus, estava molt sec. A més, les nombroses espines eren complicades de poder separar de la carn, per la qual cosa les havies d'agafar totes amb la mà.

Però això és el que té menjar peix. Val a dir que hi ha gent que no dona importància a les espines, altres sí, així que tot dependrà del gust del consumidor.

D'altra banda, el sabor d'aquest producte de Mercadona no em va acabar de convèncer. I no és pel tipus de peix, ja que acostumo a menjar bacallà habitualment. Al meu entendre, podria ser millorable.

Trossos de bacallà salat de Mercadona cuinats

Valors nutricionals

 

Valors mitjansper 100 grams de producte
Valor energètic341 kJ / 80 kcal
Greixos
dels quals saturats
<0,58 g
<0,21 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
<0,1 g
<0,1 g
Proteïnes20,5 g
Sal22,9 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: