Porta des d'exterior de Decathlon de Finestrat, a Alacant

SOCIETAT

El calçat de Decathlon ideal per als que pateixen dolor a les cames

Tot el que necessites per tornar a moure't aquesta primavera es porta als peus i és a Decathlon al millor preu

Decathlon té unes sabatilles perfectes per cuidar els peus. Sigui per practicar esport més actiu o per caminar, aquest calçat és de qualitat òptima i compta amb un preu inigualable.

El sedentarisme està acabant amb la teva salut i la teva paciència. Ja saps que, per mantenir-te en forma, només cal tornar a fer una mica d'exercici, però et falta el material adequat.

Encara que no siguis una aficionada al running, un bon calçat és vital per caminar còmodament i sense deixar de cuidar la salut dels teus peus.

Les sabatilles de Decathlon amb què els teus peus tindran ganes de sortir a passejar

Les sabatilles de Decathlon satisfan les necessitats de les aficionades al running, però també de les llargues passejades. Ja que estan dissenyades per oferir comoditat i seguretat durant els teus recorreguts.

Es tracta de les sabatilles per a dona Kalenji Run Active, que compten amb característiques ideals per garantir una experiència de carrera òptima. I, a més, presenten una oferta irresistible.

Dona morena ajupida, amb una cama estirada i roba esportiva en tons beis i marrons

Les sabatilles Kalenji de Decathlon destaquen per la seva lleugeresa, amb un pes aproximat de 204 grams a les talles més grans. A més, estan fetes amb materials transpirables que eviten l'acumulació d'humitat a l'interior.

Tot el que necessites per córrer i caminar és el confort d'un bon calçat

La sola és el punt destacat d'aquestes sabatilles d'oferta a Decathlon. El seu disseny anatòmic s'adapta a la forma del peu i a les petjades en córrer, fent que et sentis com si no portessis res.

D'altra banda, la tecnologia d'amortiment CS incorporada al taló absorbeix eficientment els impactes. Això protegeix les articulacions, com els genolls (aquest lloc tan castigat), a més de l'esquena.

El drop (inclinació del taló a l'empenya) d'aquestes sabatilles és de 10 mm, cosa que proporciona estabilitat mentre corres. La part superior compta amb tires sintètiques que asseguren un ajustament adequat, juntament amb una llengüeta encoixinada i cordons per a un ajustament personalitzat.

Estan disponibles en tres colors: gris clar, gris carbó amb rosa i rosa quars. Aconsegueix a Decathlon una barreja perfecta de qualitat, garantia i durabilitat per només 29,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: