Primer plànol d'un carretó de la compra amb el logotip de Mercadona
SOCIETAT

Les noves postres que causa furor entre els clients de Mercadona: 'Ens ha agradat'

Mercadona té un dolç molt típic del nostre territori que ara podem consumir sense sucre afegit i està molt bo

A Mercadona cada mes anem trobant noves novetats en articles de tota mena, des de cosmètics fins a postres o productes per a animals. I encara que moltes vegades són un encert total, en altres els clients no acaben de veure favorablement aquests productes.

I l'última novetat l'han descobert els tiktokers @palomitasdemaizyt. És un dolç molt famós, que Mercadona ha portat amb un altre nom, però que tots podem identificar fàcilment a causa del seu aspecte i del seu sabor.

Els nous miguelitos de Mercadona

Els miguelitos són uns dolços que majoritàriament es fabriquen a la localitat de La Roda (Albacete). Estan fets a base d'una fina pasta de full, farcits de crema i empolvorats amb sucre glacé. I el bon sabor d'aquests típics dolços sempre ha estat la seva elaboració artesanal. Tot i això, ara a Mercadona els ha sortit un gran competidor.

Aquestes postres les trobem a la cadena valenciana sota el nom de pasta de full farcida de crema Hacendado sense sucre afegit. El primer que crida l'atenció d'aquest dolç de Mercadona és que és sense sucre. Tot i això, com que no tot pot ser bo i menys si parlem de dolços, no compta amb sucre, però si amb edulcorants.

L'ingredient principal d'aquest dolç, sens dubte, és la pasta de full que és una massa lleugera, cruixent i d'una textura molt bona que es desfà a la boca. A l'interior, hi trobem un farcit de crema de vainilla que té un sabor suau i equilibrat, però, com afirmen els tiktokers, és pastosilla i gelatinosa.

dolça pasta de full de crema de Mercadona

A més, ens expliquen que la pasta de full és menys dolça que el típic dels miguelitos, però, està molt bo. Per això, si t'agraden aquests dolços, però busques una opció sense sucre, potser aquests t'agradin.

Tot i que hem de tenir en compte que, encara que són sense sucres afegits, sí que contenen sucres naturalment presents, en concret: 0,4% de sucres i 300 calories per 100 grams de producte.

Aquest tipus de dolços es venen a Mercadona al pes, però més o menys la unitat surt per uns 0,40 euros. Venen en una bosseta individual de color blau i groc, són pràctics per portar-los a qualsevol lloc i perfectes per tastar alguna cosa típica, però amb un toc diferent.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: