Aquests filets de pollastre arrebossats són novetat a Mercadona
SOCIETAT

La nova versió del filet de pollastre de Mercadona que arrasa i a mi m'ha encantat

Es pot fer ràpidament a la fregidora d'aire i el resultat és un menjar molt saborós i cruixent

Novetat i Mercadona són dues paraules que solen estar unides en moltes ocasions. I ara ha tocat el torn a la secció de carnisseria. Sí que és veritat que, encara que sigui novetat, sembla que la cadena s'està aficionant a fer la versió arrebossada dels seus productes.

Ara li ha tocat el torn al filet de pollastre, que he de reconèixer que està tenint força èxit. Almenys als Mercadona propers a casa meva solen acabar-se. Així que tenint en compte aquest èxit, m'he decidit a provar-ho per esbrinar la raó.

Són filets de pollastre marinats empanats que es venen en una safata que pesa poc més de 450 grams. Pel que fa al seu preu, aquest ronda els 4 euros, força assequible, la veritat. Al seu interior, pots veure que venen sis filets dividits en dues safates.

Sis unitats que donen per menjar dues persones

Potser quan t'he dit que eren només sis filets hagis pensat que era una quantitat petita. Però res a veure, ja que cada tros és força gruixut pel que, almenys a mi, amb la meitat em va servir per sadollar-me. Has de tenir en compte que, a banda que el tros de pollastre és gruixut, també té una capa d'arrebossat gruixuda a sobre.

Envàs dels nous filets de pollastre empanats
Les noves safates de filets de pollastre de Mercadona | e-noticies.cat

Quan les tastes, realment el sabor és bo. D'una banda, notes el gust del pollastre al qual se suma el marinat de l'arrebossat, que hi és present. A això cal sumar-hi que, un cop cuinat, l'arrebossat queda tan cruixent que només suma aquesta recepta, cosa que no passa sempre.

Jo els vaig menjar sense res addicional i recomano que sigui així. I és que en aquest tipus de menjars, qualsevol afegit només pot fer que sigui menys saludable.

Aquests filets de pollastre tenen 186 calories per cada 100 grams, encara que cal destacar que el producte compta amb un 14,1 de proteïnes i amb prou feines té sucre i greix saturats.

Els sis filets de pollastre que ve a la safata al costat de la informació nutricional
Encara que té calories, aquest filet té un alt nivell de proteïnes | e-noticies.cat

Controla bé que la carn quedi ben feta

Com passa gairebé sempre, a l'envàs d'aquests filets de pollastre també venen recomanacions sobre com preparar-los. Jo vaig optar per fer-los a la fregidora d'aire, ja que ara és el que utilitzo més de la meva cuina.

Per a ella, es recomana que es facin els filets durant 12 minuts a 180 ºC, i així ho vaig fer. No sé si és perquè vaig fer servir una reixeta per fer tots alhora o que no era prou temps, però el resultat no em va agradar.

Després d'haver-los fet 6 minuts per una banda, i després 6 per l'altra, quan els vaig tallar, la carn per a mi estava poc feta. No hi va haver més problema que posar-los a la fregidora uns minuts més perquè quedessin ben fets i daurats.

Filets de pollastre de Mercadona fets a la fregidora d'aire
Recomiendo freírlos durante más tiempo de lo que pone en el envase | e-noticies.cat

Aquesta és la meva experiència, però de tota manera, aquí et deixo les altres opcions que hi ha per preparar-los. També es poden cuinar tant a la fregidora a la paella, amb l'oli a 175 ºC durant 3-4 minuts. Finalment, si no vols fer servir oli, també pots optar pel forn, tenint-los durant 10 minuts a 200 ºC.