Una clau duna casa que ven el bbva
SOCIETAT

El BBVA vol vendre ja més de 400 cases: xalets per 22.000 euros a Catalunya

BBVA ha llançat una oferta immobiliària posant més de 1.000 propietats a la venda a tot el país a molt baix cost

BBVA ha llançat una àmplia oferta immobiliària, i ha posat a disposició del públic 1.141 propietats, entre pisos, xalets i dúplex, distribuïts per tot Espanya. Aquesta estratègia té com a objectiu principal alleugerir la càrrega d'immobles a la cartera del banc. Es presenten preus atractius des de només 15.000 euros.

En un esforç addicional per fomentar l'adquisició d'aquestes propietats, BBVA també ofereix hipoteques al 100%. Sempre que els potencials compradors compleixin certs requisits, com ara disposar d'una nòmina o comptar amb liquiditat suficient per afrontar les quotes hipotecàries.

A més del preu de venda, cal destacar que els compradors hauran d'assumir les despeses de compravenda i la formalització de la hipoteca. Aquests representen aproximadament un 10% del valor de l'immoble.

Muntatge amb una imatge de fons d'un edifici del BBVA i una imatge de molts bitllets d'euro en una mà i una persona amb gest d'aprovació
BBVA vol vendre 1.141 propietats | Europa Press, Getty Images, Mangostar Studio

Ofertes immobiliàries entre 15.000 i 25.000 euros

Aquestes ofertes arriben en sintonia amb la campanya de descomptes del Black Friday. La plataforma immobiliària Haya Inmobiliaria es converteix en l'aparador d'aquestes propietats de BBVA

Captura de pantalla del web Haja Immobiliària on hi ha pisos a Espanya a partir de 40.000 euros venuts per CaixaBank
Plataforma Haya mostra totes les ofertes | Haya Inmobiliaria, e-noticies.cat

Entre les opcions més econòmiques hi ha un pis de 30 m² a Alcalá de los Gazules (Cadis) per 15.000 euros. També un xalet adossat a Algesires (Cadis) de 44 m² en venda per 15.900 euros.

L'oferta inclou una diversitat d'opcions immobiliàries amb diferents ubicacions i preus. Entre les alternatives més accessibles hi ha un pis ubicat a Las Torres De Cotillas (Múrcia) amb un preu de 18.100 euros. Aquest immoble compta amb una superfície construïda de 91 metres quadrats (68 metres quadrats útils), dos dormitoris, un bany i terrassa.

A Priego de Córdoba (Còrdova), es presenta l'oportunitat d'adquirir un xalet adossat de 73 metres quadrats per 22.000 euros. Inclou soterrani, tres plantes, dos dormitoris, un bany, cuina i terrassa exterior. A la localitat de Tortosa també hi ha disponible un xalet per 21.700 euros.

Muntatge amb l´exterior d´uns pisos i un cercle amb diversos bitllets d´euro
Pisos des de 15.000 euros | Pexels

Ofertes immobiliàries entre 25.000 i 50.000 euros

Ampliant les opcions per a aquells que compten amb un pressupost més folgat, BBVA presenta un pis a Almendralejo (Badajoz). Compta amb tres dormitoris i dues cambres de bany. Amb 70 metres quadrats útils, aquesta propietat té un preu de 34.900 euros, oferint amplitud i comoditat per als que busquen un espai més extens.

A Andalusia, específicament a San Roque (Cadis), hi ha disponible un pis per 47.000 euros. Aquest immoble, ubicat en un vuitè pis amb ascensor, abasta 86 metres quadrats i consta de tres dormitoris i una cambra de bany.

Per a aquells que busquen opcions fora de la regió sud, BBVA també ofereix un habitatge a Utebo (Saragossa). És un pis de 65 metres quadrats amb un cost de 47.800 euros.

Muntatge amb una imatge al fons d'una persona sostenint una maqueta d'una casa a la mà i una altra imatge de dues mans entrellaçades
Cases des de 22.000 euros | 89Stocker

Pisos a Catalunya

A Catalunya, BBVA posa a disposició del públic un total de 191 ofertes de pisos, i la província de Barcelona és la que concentra la majoria d'aquestes opcions. Els preus d aquests immobles varien àmpliament, començant des dels 40.000 euros i arribant fins als 700.000 euros.

A la província de Barcelona, la majoria dels pisos disponibles ronden els 90 metres quadrats, amb un preu mitjà al voltant de 100.000 euros. Tot i això, és important tenir en compte que aquests preus poden variar segons la ubicació. En termes generals, els preus a Barcelona són significativament més elevats en comparació amb altres províncies.

Vista panorámica de Barcelona
Adquirir un immoble a Barcelona té un alt cost | Europa Press

A les altres províncies catalanes, hi ha diverses ofertes d'immobles amb preus mitjans diferents. Per exemple, a Lleida, per exemple, el preu mitjà se situa al voltant dels 30.000 euros, mentre que a Tarragona, la mitjana és d'uns 70.000 euros. Per acabar, a Girona, els preus són més elevats, amb una mitjana de 200.000 euros.

És important destacar que aquestes xifres representen mitges de les ofertes disponibles específicament a través del BBVA. No reflecteixen necessàriament els preus reals del mercat immobiliari a cadascuna de les regions esmentades. Els preus poden variar significativament depenent de factors com ara la ubicació exacta, l'estat de l'immoble i altres característiques específiques.

Vista lateral d'un edifici de pisos o apartaments davant del mar
Disponibles pisos a Tarragona | Getty Images