Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i un cercle amb diverses persones aixecant els braços en un festival de música
SOCIETAT

El nou maquillatge que Mercadona ha llançat pensant en els festivals d'aquest estiu

Mercadona segueixen les tendències de cada moment i quan arriba l'estiu els festivals són els protagonistes

El maquillatge és un dels punts forts de Mercadona. Siguin els articles del seu lineal fix o les col·leccions temporals que treu la cadena. La fama d'aquest tipus de productes és alta i sempre que hi ha novetats es crea una gran expectació.

Mercadona vol que aquest estiu tinguis tot el necessari per anar radiant a tots els festivals. I mai millor dit, això de radiant. I és que la seva nova col·lecció 'Shine Fest' no pot ser més brillant.

Ja la pots trobar a la secció de Perfumeria de la xarxa de botigues de Mercadona. Allí podràs trobar tots els productes que la componen. Aconseguiràs un look amb què enlluernar en els teus plans estiuencs més festius.

Així és el maquillatge 'Shine Fest' de Mercadona

En total són 13 els articles de maquillatge que formen part d'aquesta nova col·lecció de Mercadona. Aquests s'agrupen en labials, paleta d'ombres, eyeliners i màscares de pestanyes. Gràcies a tots podreu crear una infinitat de looks.

1. Labials gloss

Tens tres tons diferents de gloss dins aquesta col·lecció de Mercadona. Tots ells estan dissenyats amb una fórmula de textura suau que llisca fàcilment pels llavis. Pel que fa al seu acabat, aquest és altament brillant, reflectint la llum vingui d'on vingui.

El primer dels colors és Halo, un to neutre molt versàtil que és perfecte per a qualsevol look. Després, hi ha Sunset, amb un to rosa que aporta lluminositat al teu maquillatge. Per acabar, Astral aporta un to morat molt original.

Lip gloss de Mercadona

2. Espatlla glitter

Res com donar brillantor als ulls perquè la nostra mirada tingui molta més llum. És una de les zones de la cara on més podem potenciar aquest tipus de maquillatge. Ho aconseguiràs gràcies als seus quatre tons que faran que no passis desapercebuda.

Té tons platejats, daurats, rosats o liles que ofereixen una gran versatilitat. A més, tens la possibilitat d'utilitzar-los a més parts del teu rostre. És perfectament vàlid per a galtes o llavis.

paleta glitter de Mercadona

3. Eyeliner

Per continuar potenciant els ulls res millor que aquests perfiladors. Són perfectes per destacar la mirada i, a més, dotar-la d'una profunditat que t'encantarà. El teu maquillatge no podrà passar desapercebut gràcies a ells.

En total són quatre els tons que ara mateix estan disponibles a Mercadona per a aquesta col·lecció. Pots escollir a la seva pàgina web entre blau, morat, daurat o negre. Sí que és veritat que també hi ha el color verd, però aquest el trobem només a les botigues.

Eyeline daurat, morat, blau i negre de Mercadona

4. Màscara de pestanyes

Res millor per rematar un look que no pas potenciar les pestanyes. Sobretot amb aquesta màscara de pestanyes que és waterproof i podrà amb gairebé tot. Podràs ballar sense por que la teva mirada es pugui veure alterada.

Tens dues opcions de colors per aconseguir a través de la pàgina web de Mercadona: verd i blau. En cas que no s'hagin esgotat a les botigues físiques, és possible que pugueu aconseguir-ne dos colors més. I és que aquesta col·lecció limitada també inclou una màscara rosa i una altra lila.

Màscares de pestanyes blau i verd de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: