Imatge de façana de supermercat Aldi des del pàrquing exterior
SOCIETAT

La novetat barata d'Aldi per guanyar espai d'emmagatzematge a la cuina

Aquest article és tot un èxit a Aldi, ja que soluciona el problema de l'espai d'una manera sorprenent

Parlem molt de Lidl, però poc es parla d'Aldi, l'altre supermercat alemany que ens encanta. Amb ells passa com amb el Nesquik i el Colacao, que som d'un o altre, encara que ningú sap dir, exactament, per què.

Nosaltres tampoc ho sabríem dir, el que sabem és que els preus, la qualitat i les sorpreses que ens ofereixen són semblants. Aquesta vegada, Aldi s'ha colat amb un moble amb què està arrasant.

El moble de cuina que sempre havies necessitat existeix a Aldi

Hi ha coses que mai no acaben de tenir un lloc clar a la casa i sempre acaben destorbant. Són aquestes coses per les quals tan bé ens ve un moble auxiliar o una prestatgeria.

Parlem de pots amb espècies, fruita seca, pa o ingredients per a l'amaniment com la sal, l'oli o el vinagre. A més, el problema és que aquests aliments són aquells que sempre volem a mà.

Vet aquí el gran encert d'Aldi perquè, com veuràs, el nom del seu producte ho diu tot: prestatgeria per a buits. Bé, tot o gairebé tot, perquè també és movible.

A l'esquerra, prestatgeria grisa de front i buida, a la dreta, mateixa prestatgeria en color blanc, plena i de costat

Aquesta preciosa, pràctica i barata prestatgeria d'Aldi et farà la rutina molt més fàcil. Sobretot a l'hora de parar taula i haver de transportar tots els bàsics al menjador, a la taula de la cuina o al taulell.

La prestatgeria amb carretó per a buits d'Aldi és tot el que necessitàvem

Com era de fàcil la solució i mai l'havíem trobat fins avui. Aldi ens porta aquesta prestatgeria que no només és un carret auxiliar per als àpats, sinó que, a sobre, hi cap a qualsevol lloc.

Aquest buit entre la paret i la nevera, al costat del taulell, si la teva cuina és americana, o al buit entre el passadís i la porta. Aquest prestatge d'Aldi està dissenyat, expressament, per a aquests espais.

Mesura 15 x 79 x 50 centímetres i la tens en tres colors: blanca, grisa i negra. A més, aquesta meravella de prestatgeria disposa de rodes en un dels costats inferiors i d'un mànec en un dels costats, per portar-la.

Per només 24,99 €, tens aquesta prestatgeria amb suport de fusta de pi. En què tens tot el necessari per al dinar o el sopar, que podràs desplaçar fàcilment fins a col·locar-lo al costat de la taula.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: