L'exterior d'una botiga de Mercadona amb dues dones a la porta principal de l'establiment

SOCIETAT

El nou caprici dolç de Mercadona que arrasa aquests dies i a mi m'ha conquistat

És una galeta de xocolata amb què Mercadona està aconseguint un gran èxit a les xarxes socials

Mercadona té una nova galeta a la venda. Aquesta és de xocolata i des que s'ha posat a la venda ha esdevingut tot un èxit. A les xarxes socials es poden veure diferents vídeos dedicats a aquest nou producte de la cadena.

Per això, no he pogut resistir-me a tastar aquesta nova galeta. I una vegada ho fas, t'adones de per què està tenint tanta repercussió. No es tracta del típic article que té molta fama, però després et decep.

En aquest cas, aquesta galeta 'Choco' és un veritable descobriment. Ja es troba disponible a gairebé totes les botigues de la cadena a la prestatgeria de la secció d'esmorzar. Cada paquet té un preu d'1,60 €.

Galeta xocolata Hacendado
Aquestes noves galetes de xocolata de Mercadona estan arrasant | e-noticies.cat

Mercadona estrena una galeta amb gust de xocolata amb llet

A la descripció d'aquesta galeta nova de Mercadona posa molt clar què és. Es tracta d'una galeta de cacau amb farcit de crema de cacau recoberta de xocolata amb llet. És a dir, de saludable en té poc, però això no implica que sigui un encert per altres coses.

Galeta de Mercadona coberta de xocolata amb llet
La galeta està coberta per una capa de xocolata amb llet | e-noticies.cat

Principalment m'ha agradat pel seu sabor, ja que té molt gust de xocolata amb llet. A més, el toc de la galeta també m'agrada, és a dir, es nota que no és una galeta qualsevol, sinó que s'hi ha buscat qualitat. Si he de dir alguna cosa, és que el toc a cacau no es nota tant, però tampoc no és una cosa que m'hagi importat.

A cada envàs ens trobem 8 unitats que no són gens petites, la veritat. Segons l'envàs, cadascuna pesa 18,2 grams. A més, venen col·locades de manera que si les vols treure per a convidats, estan presentables.

Envàs de galetes de xocolata Mercadona
A cada envàs vénen 8 unitats de bona mida | e-noticies.cat

Es tracta d'una galeta farcida amb truc

A l'interior d'aquesta galeta de Mercadona veiem perfectament les diferents capes. Al mig trobem la capa de cacau que té una galeta a cada lateral. Així mateix, es nota la capa de xocolata amb llet que la recobreix.

Interior de la galeta 'Choco' de Mercadona
La galeta té una capa de cacau, a més d'estar coberta de xocolata amb llet | e-noticies.cat

Sí que és veritat que per color podria semblar tot igual, però la mateixa descripció és la que ens treu del nostre error. A les xarxes s'han adonat que aquesta galeta, a més, és molt similar a una existent als Estats Units. Concretament, l'assemblen a les galetes TimTam i, per tant, tenen truc.

Com es pot veure en aquest vídeo de TikTok de la usuària @silvia_fatfood, aquesta galeta faria, a la vegada, de palleta. Per això, has de mossegar dos cantons en diagonal. Després, només has d'acostar un costat a la llet i xuclar per contra.

Més enllà d'aquest vídeo que ens vol ensenyar aquest truc, la resta també es rendeix davant aquesta galeta. I és que el seu sabor no només m'ha conquistat a mi, sinó que són molts els que han caigut a la temptació. I és que el gust de xocolata amb una galeta cruixent estrany és que falli.

Paquet de galetes de xocolata Hacendado
Aquestes galetes han conquerit pel seu sabor | e-noticies.cat

Valors nutricionals

 

Valors nutricionalsPer cada 100 grams
Valor energètic2148 kJ / 513 kcal
Greixos
dels quals saturats
25 g
15 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
64 g
44 g
Fibra alimentària2 g
Proteïnes7 g
Sal0,4 g

 

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: