Imatge exterior supermercat Lidl
SOCIETAT

La motxilla-nevera més barata és a Lidl: no hi haurà escapada que se't resisteixi

L'aliada imprescindible de la temporada a un preu absolutament impossible de trobar, fins i tot a Lidl

A Lidl saben que ningú no pot passar l'estiu sense una nevera. Tret que no us interessi del tot gaudir d'escapades al camp, a l'aire lliure o de dies de platja interminables.

Una nevera és una aliada imprescindible per a les vacances i, molt millor, si és en forma de motxilla. Si encara no la tens, no tens cap excusa perquè no et pots imaginar al preu a la que la pots comprar a Lidl.

La motxilla-nevera de Lidl no pot ser més barata

Gràcies a Lidl, aquest any oferiràs espai a la teva nevera en totes les excursions, no se t'escaparà ni un dia de platja. Gaudiràs, compartiràs i descansaràs com mai.

Simplement, amb aquesta motxilla-nevera de Lidl. Amb 10 litres de capacitat i manteniment de fred de 5 hores, compleix tot allò que necessites per gaudir a l'aire lliure.

Motxilla nevera blava sobre fons desenfocat de Lidl

Les neveres convencionals, per bones que siguin, són insofribles. A qui se li acudeix carregar amb un bagul a sobre per la platja? Les motxilles-nevera com la de Lidl són l'invent indiscutible de l'estiu.

L'article de Lidl perquè no et moguis de la platja

La nevera de Lidl té 10 litres de capacitat i és capaç de suportar uns tres quilos de pes totals. La tecnologia dels materials manté el fred dels aliments durant 5 hores.

El seu espaiós contenidor es divideix en un compartiment gran i un altre de més petit per a aliments més delicats. A més, té una altra butxaca frontal per a aliments o tàpers petits; i dues butxaques de malla laterals per a objectes com les xancletes o la crema.

Lidl té tot el que necessites per a cada estació de l'any, per a cada moment del dia i per a racó de casa teva. No hi ha dubte, com tampoc dels seus preus. Però és que, aquesta vegada, s'han superat.

Aquest article a Lidl costa fins a quatre vegades menys del que et costaria a qualsevol altre lloc. Només 6,99 € per una nevera de qualitat per aquest estiu i els que vindran.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: