Interior de la botida de roba Zara
SOCIETAT

Zara llança el nou accessori perfecte per combinar aquest estiu

Zara sorprèn amb el seu nou complement ideal per a l'estiu i que pots personalitzar com més t'agradi

A l'hora de parlar de bosses, hi ha una gran quantitat de models i possibilitats. Més grans, més petits, colorits, de tons neutres, de mida XXL, d'estètica ladylike. Encara que avui et vull ensenyar un disseny que Zara ha posat a la venda.

Es tracta d'una bossa bandolera idònia per a l'estiu. Si a grans trets tinc clares les tendències de primavera-estiu, ara toca centrar-nos en les bosses. Dins el terreny dels complements, aquest accessori de Zara està marcant tendència.

Suscita una gran expectació, ja que el disseny bandolera és ideal. Amb nansa d'espatlla per poder-lo portar de manera còmoda i amb folre interior. T'explico tot el que necessites saber sobre aquest model.

Troba la teva nova bossa a Zara

L'elecció de la bossa importa i molt. Qui digui el contrari és perquè no entén la importància que hi ha a l'hora d'escollir un complement. Un element que marca un abans i un després, a qualsevol look que escollim.

Plànol general de la bossa d'estiu de Zara

Aquesta temporada crea un look rodó amb els millors models. Si estàs pensant a invertir en un de nou, et descobreixo aquest de Zara que s'ha convertit en el favorit de les expertes. Troba la bossa perfecta i observa totes les possibilitats que ofereix.

Zara s'avança a l'estiu amb els nous complements

Si una cosa tinc clara, és que Zara sempre té les millors bosses. De diferents tipus, per a tots els gustos i totes les persones. Aquesta temporada n'he trobat un que m'ha conquerit a simple vista.

Primer pla de la bossa d'estiu de Zara

Es tracta d'un disseny bandolera, que compta amb una gran capacitat per guardar els objectes personals. Claus, mòbil, cartera, pinta, tot quedarà protegit gràcies al tancament mitjançant cremallera. La bossa té un format bandolera i compta tant amb una nansa d'espatlla com una nansa d'espatlla bandolera ajustable.

Primer pla de la bossa d'estiu de Zara

A més, la bossa de Zara té un folre interior. Les seves mides són les següents: 17 x 30 x 11 cm. No esperis més i suma-ho a la teva col·lecció de bosses.

Disponible a Zara per molt poc temps

Si aquest model de Zara a tu també t'ha conquerit, hauràs d'afanyar-te. He de dir-te, que actualment no es troba disponible a la pàgina web de la signatura. El model en color marró sembla que només es troba a la venda a les botigues.

Corre ja a buscar-lo i avança't aquest estiu per ser la més envejada. Trobaràs la bossa disponible per 29,95 €. Edita-ho si ho prefereixes per 3 € per cada inicial brodada.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: