Primer pla de les lletres de Mercadona i l'entrada al supermercat
SOCIETAT

La novetat amb què Mercadona s'ha proposat avançar per la dreta Shein

Es tracta d'un producte a l'última que s'esgota constantment a la secció de cosmètics de Mercadona

La nova temporada no es canvia només a l'armari. Si canviem fins i tot els hàbits, com l'alimentació, és clar que no podem deixar de banda cap detall, com el del maquillatge.

Mercadona acaba de llançar una novetat al seu catàleg que ja podràs trobar a qualsevol de les botigues. Una col·lecció de maquillatge dedicat expressament a la nostra estimada primavera.

El nou maquillatge de Mercadona té quelcom que està enganxant

Com sempre, sobretot amb el canvi d'estació, tota marca renova el catàleg, llança noves estratègies o introdueix novetats clau. Així ho ha fet Mercadona.

I, en aquest cas, és un producte de cosmètica que està triomfant entre les més aficionades a la moda i al maquillatge. Ja que el seu format correspon a l'última tendència i la seva qualitat-preu, definitivament, ha superat expectatives.

El coloret de Flowers de Deliplus, la marca pròpia de cosmètics de Mercadona, està revolucionant les xarxes socials. I és que, segons sembla, s'assembla molt a un altre que ja estava triomfant i davant del qual sembla presentar-se com a competència clara.

Detall de superfície beis amb paret rosa pal de fons, sobre la qual es mostra un set de maquillatge entre algunes flors

D'aquesta completa col·lecció de Mercadona el protagonista és, sens dubte, aquest coloret fluid d'acabat vellutat sobre la pell. És a dir, que el seu ús és còmode i els resultats, a sobre, més que perfectes.

El famós coloret de Mercadona que s'esgota cada dos per tres

Hi ha diversos motius que fan que aquest coloret de Deliplus estigui triomfant tant. El primer és que la seva relació qualitat-preu no passa desapercebuda davant de ningú. A més que es presenta sota un disseny elegant, atractiu i modern.

El següent i el que veritablement ha fet parlar, és la seva semblança amb els famosos blush de la marca Sheglam, de Shein. Amb ells, Mercadona entra a competir de manera més que clara i directa.

Igual que els de Shein, els de la col·lecció Flower de Mercadona presenten un aplicador en esponja. Aquest format els fa fàcils de difuminar i comodíssims de fer servir.

El to queda vellutat i, en tractar-se de gel-crema, queda perfectament integrat a la pell. Tant el rosa com el corall afavoreixen qualsevol tonalitat de pell.

Colors que queden ideals de cara a l'estiu, en format d'última tecnologia de maquillatge i al preu espectacular de 5 €. A més, la col·lecció es completa amb més productes, com ombres, llapis o màscares de pestanyes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: