Primer pla del logo de la botiga Carrefour

SOCIETAT

El moble de Carrefour que dona mil voltes a Ikea: transforma el teu dormitori

Carrefour té aquest aparador preciós i funcional a un preu irresistible i, a més, amb enviament gratuït

El canvi d'estació no ve sol, i encara menys quan es tracta d'endinsar-se a la primavera. Ens revolucionem, ens pugen l'energia i les emocions, i ho volem transformar tot.

Bé, tot, potser, no és possible, però moltíssim, sí. Com, per exemple, el teu espai més íntim. I Carrefour té un moble que és ideal si tens ganes de fer un gir a la teva vida des de dins.

Una mostra que Carrefour no té res a envejar a Ikea

Aquell moment en què Ikea ens salvava la vida amb els seus preus i la seva practicitat, potser ja ha passat per sempre. I les gangues de debò s'amaguen en altres llocs menys esperats.

Com, per exemple, a Carrefour, on ens hem trobat amb aquest moble, que entre d'altres, ens ha deixat amb la boca oberta. Una calaixera amb un estil i un preu irresistibles.

Es tracta de la Còmoda Calaixera de Tela Acer Homcom. Una peça moderna i pràctica que demostra que Carrefour no té absolutament res a envejar a Ikea.

Detall d'estada on es veu un moble amb calaixos i lleixes de fusta envellida i metall negre, amb objectes com un barret o un rellotge, al costat d'una planta a l'esquerra i una cortina a la dreta

Carrefour té, per temps limitat, diversos productes marcats amb enviament gratuït, i aquest preciós aparador n'és un. Per això ho hem triat per compartir-ho en aquest article.

El preciós aparador de Carrefour amb enviament gratuït i a un preu impossible de millorar

La còmoda calaixera Homcom de Carrefour és un moble modern i versàtil on n'hi hagi. D'estil rústic i industrial, encaixa amb qualsevol tipus de decoració i espai, atorgant-li, a més, originalitat.

Carrefour ens porta una calaixera el principal objectiu de la qual, a més d'embellir, és optimitzar l'espai de la teva sala d'estar o del teu dormitori. Ja que està composta per superfícies, lleixes i calaixos.

A més, la seva estructura minimalista d'acer redueix l'espai de suport del moble i amplia el de l'emmagatzematge. Aquest aparador de Carrefour farà casa teva més bonica i ordenada en un moment.

La seva estructura compacta i el seu disseny rústic i modern d'estil industrial donen a la teva llar un aire elegant i acollidor sense igual. Una joia de Carrefour, ideal per col·locar al costat d'una butaca amb un llum i alguns llibres i revistes.

O al teu dormitori, als peus del llit, amb el televisor, si ets de veure pel·lícules abans d'adormir-te. I com a lloc on emmagatzemar tota aquesta roba interior i tots aquests objectes personals que no saps on desar.

El preu d'aquesta calaixera tan pràctica i bonica de Carrefour és de 66,99 €. A més, compta amb l'enviament gratuït. Una oportunitat que hauries d'aprofitar abans que canviï.

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: