Dues dones sorpreses per Mercadona

SOCIETAT

'Compte enrere': el misteriós missatge de Mercadona que ha desfermat la bogeria

Mercadona anuncia novetats a la seva perfumeria amb un anunci protagonitzat per una de les seves línies de fragàncies

La perfumeria de Mercadona ha tingut sempre molts èxits. Però ara la cadena ha llançat un anunci que està causant un gran enrenou. Mercadona anuncia que pròximament hi haurà novetats.

I la veritat és que és comprensible. Els clients han trobat sempre en aquesta perfumeria grans opcions per perfumar-se. És més, moltes són clons de fragàncies de més valor que a Mercadona es poden aconseguir a un preu realment baix.

Una de les línies de perfumeria que hi ha és 'Como tú'. Aquesta ha estat incloent fins ara un gran nombre de fragàncies que eren l'equivalència d'altres del mercat de gran fama. Ara, des de Mercadona anuncien novetats.

La perfumeria de Mercadona ampliarà la línia 'Como tú'

El missatge de Mercadona a les xarxes socials ha estat molt clar. "Compte enrere per conèixer les últimes novetats a la línia de fragàncies Como tú", han escrit. Així que això només pot suposar una gran notícia per a la secció de perfumeria.

Aquesta línia de la perfumeria ha tingut sempre diferents opcions tant per a homes com per a dones. Ara mateix, l'assortiment disponible no era tan ampli, encara que alguna cosa queda. Però ara Mercadona ja ens ha donat les explicacions necessàries sense haver-les de demanar.

Aquesta línia ha donat gran fama a la perfumeria de Mercadona. I és que, com ja hem dit, els clients consideraven que moltes fragàncies eren clons. Hi havia similituds amb Cacharel, Calvin Klein o Jean Paul Gaultier, entre d'altres.

Per això, aquest anunci està creant una gran expectació per veure amb quines noves olors ens sorprèn Mercadona. Les expectatives estan molt altes, tenint en compte el conegut fins ara. Així que només haurem d'esperar fins que la cadena vulgui donar-ne més detalls.

Mercadona estrena nou producte per al nostre rostre

En espera de la qual serà una de les grans novetats de la perfumeria d'aquests mesos, n'hi ha d'altres que ja són una realitat. I aquestes no són altres que les ampolles de col·lagen que ja es troben disponibles a les botigues. Hi venen 10 unitats a cada caixa i tenen un preu de 5 euros.

És un tractament intensiu que ens permet reduir i endarrerir els signes de l'envelliment de la pell del rostre. Per això, activa els mecanismes de regeneració de les cèl·lules de la nostra pell. D'aquesta manera, lluïm més joves gràcies a la combinació de col·lagen i cèl·lules mare vegetals.

A més de reduir les arrugues, també tenen més beneficis. En aquest sentit, també aconseguirem que la nostra cara es reafirmi. Així mateix, igualment aporta lluminositat i elasticitat.

Ampolles de col·lagen de Mercadona
Noves butllofes de Mercadona amb col·lagen | Mercadona

Poden ser utilitzades en qualsevol tipus de pell, encara que sigui sensible. A més, no cal fer cap mena de descans en la seva aplicació, com passa amb altres cosmètics amb col·lagen. Es poden aplicar de manera contínua sense cap mena de problema.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: