Muntatge del Banc d´Espanya, un home sorprès i uns bitllets

SOCIETAT

El missatge de l'OCU a tots els interessats a comprar Lletres del Tresor: dates clau

Pren nota de totes les dates de les pròximes subhastes de Lletres del Tresor previstes, fins que finalitzi l'any 2024

Les Lletres del Tresor són al punt de mira de molts espanyols que tenen diners per invertir. I és que la inversió en aquestes cada cop és més atractiva per les seves altes rendibilitats. I són molts els possibles compradors els que volen saber en quin moment podran accedir a aquesta subhasta de Lletres en els pròxims mesos.

Si ens fixem en el que ha passat amb les darreres Lletres, la seva venda va finalitzar amb tipus pròxim al 4%. Sens dubte, parlem d'una rendibilitat més que sucosa en comparació a altres productes d'inversió, com poden ser els dipòsits.

Coneix el calendari de subhastes de Lletres del Tresor el 2024

En un post de l'OCU, assenyalen que els Bancs Centrals han deixat entre dubtes una hipotètica nova pujada dels tipus d'interès en els pròxims mesos. Per això, no seria desgavellat que a la següent subhasta de Lletres s'assoleixi un interès del 4% o fins i tot se sobrepassi aquest percentatge.

A la següent taula, podeu consultar totes les subhastes que hi haurà fins a finals d'any: dues cada mes. Parlem de Lletres del Tresor a 6 i 12 mesos. i de 3 i 9 mesos.

Dies de subhasta de Lletres el 2024

MES6 I 12 MESOS3 i 9 MESOS
Maig714
Juny411
Juliol29
agost613
Setembre310
Octubre18
Novembre512
Desembre310

Com accedir a les subhastes de Lletres del Tresor?

La forma més econòmica de participar en una subhasta és a través dels Comptes Directes del Tresor. I és que, si les compres a la Borsa, et cobraran una comissió.

Amb els comptes del Tresor únicament pagaràs un 0,15% de les quantitats que et transfereixin. Segueix aquests passos per poder participar en una subhasta de lletres del Tresor.

  • Obre un compte directe al Tresor. Ho pots fer si ets resident a Espanya, tens DNI o NIE i ets titular d'un compte bancari
  • Ho pots fer de forma presencial les oficines del Banc d'Espanya, amb cita prèvia o de forma telemàtica amb signatura electrònica a www.tesoro.es
  • És obligatori fer un dipòsit previ abans de la subhasta. Si parlem de les Lletres del Tresor, és del 100% del valor nominal, és a dir, 1.000 € per lletra. Pel que fa a l'ingrés, haurà de ser uns dies abans que tingui lloc la subhasta, segons el mètode de pagament que triïs
➡️ Bancs ➡️ Societat

Més notícies: