Muntatge amb botiga de Mercadona i cercle blau amb producte per dureses i tripes als peus
SOCIETAT

Mercadona té el millor tractament pels teus peus per menys de 2 euros

El supermercat més famós d'Espanya compta amb un tractament específic per presumir de peus

Tenir uns peus bonics sembla una tasca senzilla, però no ho és. Hi ha algunes causes com l'excés d'activitat física, fer servir unes sabates inadequades, el sobrepès, la sequedat, les postures incorrectes o caminar massa descalç, que fan que la pell dels peus comenci a patir i tinguem problemes.

Però si vols tenir uns peus bonics n'hi haurà prou amb fer servir el nou tractament que tenen a Mercadona. No només farà que puguem lluir uns peus més bonics, sinó que també fa que caminem millor. I és que, si, per exemple, tenim callositats, doncs les eliminarà d'una manera senzilla.

Tractament específic durícies o callositats de Mercadona

Sota la marca Deliplus, trobem aquest tractament específic per als peus que compta amb àcid salicílic. Amb aquest producte aconseguim eliminar les asprors, callositats i dureses.

A més, redueix i estova la pell morta engrossida, estovant-la i endarrerint novament la seva formació. Amb lús daquest producte he notat que els meus peus es troben molt millor, doncs efectivament la pell morta engrossida ha desaparegut i algunes asprors que tenia també.

Aquest producte de Mercadona m'ha semblat molt bo pel seu preu. Hem d'aplicar-ho 1 o 2 cops al dia, segons l'estat dels nostres peus. Si tenim callositats i durícies és millor aplicar-ho dues vegades perquè faci millor efecte.

Producte de Deliplus per dureses i durícies provat en mà per comprovar la seva textura
És un producte que s'absorbeix ràpidament | e-noticies.cat

Ve en un envàs força simple que es tanca a rosca. El producte és de color transparent i una mica líquid, és a dir, no és la típica crema espessa, ans al contrari. És una cosa que m'ha agradat, perquè no queden els peus i les mans pringoses durant molta estona.

Té una aroma fresca, és agradable, s'aplica molt bé i, com dic, una cosa que m'ha agradat molt és que s'absorbeix molt ràpidament. Només hem d'esperar uns segons per posar-nos els mitjons o les sabates.

A més, el seu preu és tan assequible que podràs comprar-lo sempre que tinguis el mínim problema amb les durícies i callositats dels teus peus. Doncs podem comprar-lo per només 2€ i la seva mida és de 50 ml. En definitiva, si busques alguna cosa econòmica per cuidar els peus que sigui una mica el tot en un, aquest producte de Mercadona és per a tu.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.