Rètol gran a façana de Mercadona presa en contrapicat

SOCIETAT

Mercadona té el substitut ideal per al cafè que també combat el colesterol

Mercadona porta a Espanya una beguda diferent que t'ajudarà a substituir el cafè a un preu més que competitiu

Ets de les que utilitza aquesta típica frase de “sense cafè no soc persona”? Té sentit: és una manera suau de dir que el nostre cos ja està acostumat a ingerir-lo.

El cafè és una beguda àmpliament consumida al món, però té els seus inconvenients. Nerviosisme, insomni o irritació estomacal són tots símptomes directes del seu consum.

Per això no és una idea desgavellada plantejar-se reduir-ne el consum. I una manera molt factible de fer-ho, és començar a alternar-ho amb altres, com el te, les infusions o el mate de Mercadona.

Mercadona té el substitut del cafè per mantenir-te despert

Per a aquells que vulguin reduir o substituir el consum de cafè, Mercadona ofereix una alternativa popular i saludable. I, encara que aquí continua sent poc coneguda i, encara menys, consumida, mai no és massa tard per ser el primer valent que s'animi a tastar-la.

L'herba mate és una infusió consumida diàriament en gran part del globus terraqüi. Mercadona ha portat a Espanya la Yerba Mate Amanda, presentada en un envàs de 500 grams que només val 3 euros. Un preu excepcional, si ho comparem amb qualsevol altra herba mate del mercat.

Paquet vermell i blanc d'herba mat Amanda sobre fons desenfocat de Mercadona
Yerba Mate Amanda | Mercadona, e-noticies.cat

Un cop més, Mercadona s'avança al mercat i porta un producte que ningú no s'esperava. A causa de la migració i la globalització, i com passa amb altres productes, aquest és un que cada cop és més consumit al nostre territori.

L'herba mate és una planta originària de Sud Amèrica. Ha estat consumida durant segles pels seus beneficis nutricionals, fins a significar un ritual en algunes regions.

Els beneficis de prendre l'herba mate de Mercadona

La Infusió de Yerba Mate Amanda, disponible a Mercadona, és un producte apte per a vegans, celíacs i diabètics. Una beguda que relaxa alhora que activa i que, a més, té efectes diürètics.

L'herba mate amb pal, present en aquesta infusió, ofereix un sabor més suau i equilibrat. Una dada a tenir en compte, ja que, per als que estan poc acostumats, el mate sol presentar un sabor massa fort.

D'altra banda, és cert que pot contenir més tanins. Però l'opció sense pal, diferent de la que Mercadona ofereix, que només té fulles, té un sabor més intens i concentrat.

L'herba mate és coneguda pel seu contingut en mateïna, una forma de cafeïna que actua com a estimulant cerebral. I tant a Argentina com a Uruguai, es consumeix seguint unes pautes molt estrictes.

Com consumir l'herba mate de Mercadona?

L'ideal és disposar d'una esmaixada, el recipient, juntament amb una bombeta, la palleta especial per consumir-la. Tanmateix, també es pot consumir com una infusió normal.

En el primer cas, s'aboca una mica al mate i se sacseja tapant-ho amb el palmell de la mà. Així s'elimina la pols de l'herba i només queda la fulla neta.

El més còmode i el que se sol fer és omplir un termo d'aigua a punt de trencar a bullir. Amb aquest termos anirem tirant a poc a poc l'aigua al mate que anirem xarrupant amb la bombeta.

La bombeta o palleta, es col·loca immediatament després de sacsejar el mate, que ha de quedar més alt d'una banda. Al costat més baix del munt de fulles, es punxa la bombeta que no s'haurà de tornar a moure.

L'herba mate proporciona energia sostinguda, antioxidants que protegeixen les cèl·lules. També beneficis per a la salut cardiovascular en reduir els nivells de colesterol.

A més, la tradició i el ritual de preparació fan de l'herba mate una experiència única. La Infusió de Yerba Mate Amanda de Mercadona és, sens dubte, una bona opció per començar a conèixer el món del mate.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: