Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, divendres 1 de març

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, ja sigui que estiguin solters o en parella

Descobreix la predicció dels astres per al dia d'avui a l'àmbit sentimental per als 12 signes del zodíac en aquest Horòscop de l'Amor.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Sents una forta atracció cap a algú nou del teu cercle social, Àries. Els teus desitjos són intensos. Temps alhora, no actuïs impulsivament. Absent de donar curs als teus impulsos en aquesta direcció. Pren-te el temps necessari per conèixer millor aquesta persona i avaluar si realment és el que estàs buscant en una relació. L'emoció inicial d'una atracció pot ennuvolar el nostre judici i fer que idealitzem l'altra persona.

En parella: T'espera un dia ple de vitalitat a la teva vida amorosa, Àries. Experimentaràs un corrent d'energia positiu que t'inspirarà a gaudir-ne al màxim i t'omplirà de noves il·lusions amb la teva parella. Aprofiteu-la per crear moments especials junts. És el moment de deixar enrere les preocupacions i les tensions del passat i concentrar-te en el present. L'amor és una font inesgotable d'inspiració i d'admiració per l'altra persona. Gaudiu-vos.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Tens la capacitat de seduir qui vulguis el dia d'avui, Taure. Et tempta la idea d'enredar-te en romanços passatgers. No és moment per invertir temps en relacions que no tenen un futur clar o que no us aportin creixement personal. Si decideixes estar amb algú, assegura't que sigui de debò i que tingui potencial per a una relació significativa i duradora. No et conformis amb la primera persona que et faci foc.

En parella: Avui és el dia perfecte per explorar els plaers del menjar al costat de la teva parella, Taure. Experimentar junts amb nous sabors i preparacions exòtiques farà que us sentiu completament satisfets en la relació. Aprofita aquest moment per gaudir de moments íntims i deliciosos amb la parella. Sortir a restaurants que ofereixin plats innovadors i emocionants. El menjar té el poder de despertar els sentits i de crear records duradors. Gaudir del procés i explorar plegats.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Tindràs un període d'estabilitat i optimisme a l'àmbit romàntic, Bessons. És el dia per gaudir dels bons moments i per retrobar-te amb l'amor a la teva vida. Aprofita aquesta oportunitat per buscar trobades romàntiques amb algú especial. Trobaràs la inspiració necessària per tallar amb la rutina que t'aclapara. Explora noves maneres de sorprendre i delectar. L'amor sempre és una font d'energia. Fes que cada retrobament romàntic sigui una experiència inoblidable.

En parella: Et trobes en un moment d'estancament a la relació, Bessons. On la comunicació es torna cada cop més difícil. Intenta aplicar la gràcia per sortir-ne. Tingues paciència, comprensió i empatia per acabar amb aquesta mala ratxa. No et deixis portar per la frustració i la impaciència que et genera voler estar ben sobtadament. Mantingues la calma. Soluciona els problemes amb gràcia i amabilitat amb la teva parella. Canviaran els resultats.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 23 de juliol

Solter: Estàs experimentant una connexió profunda i significativa amb algú que compleix totes les teves expectatives i que a més et fa feliç, Cranc. El millor que pot passar a un signe com el teu. Obre-li el teu cor i decideix-te per fi a fer el pas de començar una relació seriosa i a llarg termini amb aquesta persona. És algú que et fa sentir complet i que et dona la felicitat que necessites en aquest moment.

En parella: Tens la sensació que la teva intimitat està sent envaïda, Cranc. Això pot estar afectant el vostre estat d'ànim. No deixis que aquesta sensació afecti la teva relació. Et pot ajudar a apartar momentàniament la teva parella. Fins que puguis millorar el teu estat anímic o simplement aprenguis a gestionar-ho millor. Que no us afecti. Si sents que necessites espai i temps per processar les teves emocions fes-ho saber. Necessita entendre't per donar-te el que necessitis.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 23 d'agost

Solter: Sents que les teves mostres d'afecte no són correspostes per aquesta persona, Leo. No et conformis amb menys del que mereixes. Mereixes una relació en què tots dos estigueu igualment involucrats emocionalment. On et sentis estimat/da, aixoplugat/da i protegit per aquesta persona. Que et doni pau, seguretat, lleialtat. Reconeix les teves necessitats i cerca una relació que et doni la reciprocitat que mereixes. No et conformis amb algú que no et fa sentir bé.

En parella: Avui és un dia per a l'amor i les conquestes, Leo. Aprofita'l per dedicar temps de qualitat a la teva parella i enfortir el vostre vincle emocional. Cal mantenir viva l'espurna del romanç a la relació. Expressa-li el teu amor i admiració. Fes-li saber com ha significat molt i ho continua fent a la teva vida. Sigues agraït/da amb la persona que ho dona tot per veure't feliç. L'amor es mereix ser recompensat i celebrat.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 23 de setembre

Solter: Ja has reflexionat suficient, Verge. Heu avaluat tots els pros i els contres d'aquesta possible relació. Ha arribat l'hora de prendre la iniciativa i de comunicar els teus sentiments a aquesta persona. Els astres estan molt a favor teu en aquest moment. No dubtis a fer el següent pas. No t'aturis pel dubte o la incertesa del que pugui passar. Si no estaràs als llimbs tota la teva vida.

En parella: Març promet estar ple de notícies, Verge. Tindràs una oportunitat per generar moviment a la teva relació. És possible que es donin canvis o avenços importants. Adapta't a les circumstàncies que vagin sorgint. Ningú diu que siguin dolentes. Al contrari. El moviment i l'evolució són part natural de qualsevol relació. Estigues disposat a avançar junts cap a un futur ple d'amor i felicitat. Gaudeix d'aquest mes tan meravellós que se t'acosta.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 23 d'octubre

Solter: És moment de fer canvis en l'amor i estabilitzar la teva vida sentimental, Balança. D'actuar amb valentia i prendre les decisions necessàries per millorar la teva situació amorosa. Fes el que sentis que sigui el millor per a tu. Només cal pensar tant en les necessitats dels altres. La valentia i la determinació són els teus aliats en aquest moment. El canvi també pot ser positiu. Pren les mesures necessàries per dur-ho a terme.

En parella: Viu intensament cada dia al costat del teu ser estimat, Balança. No et penedeixis de gaudir plenament de l'amor i no limitis els teus desitjos a la relació. La vida és curta i l'amor és una de les experiències més precioses que podem tenir. Per això has d'aprofitar cada moment amb la teva parella i permetre que l'amor flueixi lliurement entre vosaltres. Sense obstacles de fora. No tothom té la sort que tu tens.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Tindràs un dia intens, Escorpí. Apassionat i molt sexual, com tu. No permetis que les teves pors o fantasmes t'aturin davant de res del que pugui passar. És el moment d'explorar els teus desitjos més profunds i lliurar-te a experiències sensorials poderoses. Connecta amb els teus desitjos carnals. Explora noves formes de plaer i satisfacció. El sexe i la passió mereixen ser viscuts com cadascú vulgui i necessiti. Gaudeix d'aquesta meravellosa energia que t'envolta.

En parella: Busca consol i suport als braços de la teva parella quan et sentis malament, Escorpí. No et tanquis en tu mateix/a. Obre't i comparteix amb ella el que t'ha estat afectant els darrers dies. Sense comunicació no et podrà ajudar. Us quedareu estancats sense arribar enlloc. Et costarà més capgirar treballant únicament pel teu compte. La teva parella hi és per a tu en tot el que necessitis. Això es tracta.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

23 de novembre - 21 de desembre

Solter: Esteu atraient l'atenció de persones més joves que tu, Sagitari. I no estàs buscant més complicacions en aquest moment. Tingues en compte els teus familiars abans de ficar-te en situacions que podrien resultar problemàtiques tant per a tu com per a la teva família. Pensa com poden afectar les accions als teus éssers estimats. Conquerir persones joves és una mica afalagador. A la llarga et portarà més problemes que no pas beneficis. Pensa bé abans de deixar-te emportar.

En parella: Estàs més tranquil/a escala emocional, Sagitari. Això podria generar un canvi en l'enfocament de la teva relació. Els desitjos corporals tindran més importància ara. Tindràs la necessitat de satisfer el teu desig de plaers nous. Sense caure als excessos, recorda'l. Podrien tenir conseqüències negatives en la relació i ara mateix no et va bé. Busca la satisfacció al pla físic. Després d'aquest període d'emocions tan intenses, ho necessites.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

23 de desembre - 19 de gener

Solter: Les coses no estan avançant tan de pressa com esperaves a la teva vida amorosa, Capricorn. Tingues paciència. La impaciència no és bona consellera en cap àmbit. Tot arriba en el moment adequat. Com més t'aclaparis a voler trobar aquesta persona, més gran serà la teva frustració per no fer-ho. Has de deixar que vingui a tu. És natural desitjar que les coses avancin segons els nostres plans i expectatives. Sobretot a l'amor. Forçar-ho és contraproduent.

Per parella: Avalua la teva relació, Capricorn. Posa a la balança el llaç emocional entre tu i la teva parella. Parleu sobre aspectes importants de les vostres vides. Com la infància, els valors compartits i els projectes futurs que tingueu cadascun. Explorar aquests temes ajuda a determinar si hi ha una base sòlida per construir una relació duradora. La infància i els valors poden revelar molt sobre les persones i com es relacionen entre si. És molt important.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Has estat deixant les teves necessitats emocionals en un segon pla fins ara, Aquari. Durant un cert temps has prioritzat altres àrees de la teva vida. Això es va acabar. Ara sents un despertar intern cap a la plenitud afectiva. Això us permetrà obrir el vostre cor quan aparegui la persona adequada per a tu. Quan coneixes les teves pròpies necessitats tant emocionals com afectives, estàs més ben preparat per adonar-te que hi ha una connexió que t'agrada amb algú quan sorgeixi.

En parella: Evita les exigències i els reclams amb la teva parella, Aquari. Tenen un impacte negatiu en les relacions. La imposició d‟exigències pot generar tensions i conflictes innecessaris. Pots expressar les teves necessitats a la teva parella. Has de deixar que les coses que faci i digui el neixin soles. Per molt que no actuï com t'agradaria a tu. Sou persones diferents i cadascuna teniu la vostra manera de fer i de demostrar les coses. Dona-li temps.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter:  Hi ha assumptes que van començar com a simples aventures que estan prenent un gir més seriós en la teva vida amorosa, Peixos. Has estat gaudint d'una relació casual o d'aventures amoroses sense cap compromís fins avui. Ara sembla que aquesta connexió està evolucionant cap a una cosa més profunda i seriosa segons els astres. Gaudeix d'aquesta nova etapa que et ve a la vida sentimental. No tingueu por de continuar endavant. Dona-li una oportunitat.

En parella: Treballa a l'equilibri de la teva relació, Peixos. És un bon moment per tenir converses sobre els plans a futur i per donar-vos un gust o un luxe junts/es. Dedica temps a tenir converses significatives sobre el que espereu de la relació i com podeu treballar junts per assolir aquests objectius a llarg termini. Celebrar la vostra relació i el temps que porteu. Heu passat moments de tota mena i encara i tot aquí seguiu.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

➡️ Societat

Més notícies: