Establiment de Mercadona amb una dona tapant-se la boca amb cara de sorpresa

SOCIETAT

Els clients exigeixen a Mercadona que recuperi un exitós producte

Mercadona ha sorprès eliminant per sempre del seu catàleg aquest aliment, que agradava a molts dels clients

Mercadona no hi ha dia que no sigui notícia. I ara ho és perquè ha fet una cosa inesperada, que no ha passat desapercebuda per a molts dels seus clients. Ha retirat un snack, que era el favorit de nombroses persones: les ametlles amb xocolata negra.

Mercadona ha sorprès retirant aquest aliment de les prestatgeries dels supermercats. Una retirada que ha anunciat a les xarxes, després que els internautes li hagin preguntat per ell. Internautes que lamenten aquesta desaparició i que volen tornar-ne a gaudir, com així ho han indicat.

Mercadona ha fet desaparèixer les ametlles amb xocolata

La cadena de supermercats de Juan Roig llança al mercat freqüentment diferents novetats, per a satisfacció dels seus clients. Però, alhora, no dubta a anar retirant altres productes, perquè aquelles puguin tenir cabuda. I això últim és el que ha fet ara: ha deixat de tenir a la venda les ametlles amb xocolata negra.

Es tracta d'un aliment que molts prenien com a snack i que havia captivat gràcies a la combinació de fruits secs i cacau. I és que aquesta barreja permetia aportar a l'organisme energia, fibra i fins i tot hidrats de carboni.

Aquestes ametlles es trobaven a la venda a bosses de 150 grams, que tenien un cost de 2,05 €. És més, es presentaven sota la marca Hacendado i tenien un sabor boníssim. Encara que aquest ja no el podrem tornar a gaudir.

Un client de Mercadona ha preguntat a aquest supermercat a través de X, abans Twitter, sobre aquest article. Ha dit: “Ja no comercialitzeu les ametlles recobertes de xocolata negra? No les trobo en cap dels vostres establiments i m'encanten!”.

Aquesta qüestió ha fet que la cadena esmentada li hagi respost, confirmant que ha retirat el citat snack. Ha manifestat: “Ja no tenim aquest producte. Al seu lloc pots disposar de l'avellana xocolata Hacendado. L'has tastat per casualitat?”.

D'aquesta manera, ha reconegut l'eliminació d'aquell i n'ha recomanat un altre de similar, encara que l'internauta esmentat no s'ha sentit temptat per aquest.

Tant és així que la resposta ha estat: “No m'agraden les avellanes, m'encantaven les ametlles”. Fins i tot ha demanat que tornin a posar a la venda aquestes: “Tant de bo les recupereu aviat”.

És clar que hi ha els que trobaran a faltar aquest aliment i volen poder gaudir-lo novament com més aviat millor. Però no sabem què farà Mercadona. De moment, no sembla que tingui sobre la taula l'opció de tornar a comercialitzar-lo.

Mercadona elimina més productes del catàleg

Mercadona ha sorprès amb l'eliminació de les esmentades ametlles i també amb la supressió d'altres articles que tenien disponibles a les botigues. Un exemple d'això és el seu pit de pollastre al natural en llauna.

Aquí no queda tot, ja que també ha fet el mateix els últims mesos amb les barretes de nabius, la salsa brava picant i el pastís de formatge al forn. Sense oblidar-nos tampoc del seu pa per dipejar i del bonic del nord en escabetx.