Logotip de la cadena Aldi a l'exterior d'un supermercat

SOCIETAT

Aldi llança una oferta irresistible per a les famílies espanyoles: per temps limitat

La cadena de supermercats Aldi ha posat en oferta tota la secció del catàleg dedicada als més petits

Aldi ha volgut tenir un detall amb les famílies amb un nadó a casa. I, per això, ha llançat una oferta que ha generat un gran entusiasme entre els clients que comparteixen aquest denominador comú.

Des de fa alguns dies, tota una gamma de productes per als nadons d'Aldi ha quedat en oferta. T'ho expliquem aquí perquè no et perdis aquesta oportunitat per estalviar de valent.

Estalvia en les cures del teu nadó gràcies a Aldi

La rebaixa de preus s'aplica a la marca original d'Aldi, Mamia. Una marca de qualitat i que ja es venia a bon preu, totes dues característiques que li han donat l'èxit que té avui dia.

Tovalloletes, crema i gel per a nadons de la marca Mamia sobre fons d'Aldi desenfocat
Productes Màmia per a nadons | Aldi, e-noticies.cat

Aquesta marca, dedicada a la cura i la higiene dels nadons ocupa un lloc importantíssim al catàleg d'Aldi. Avui, la cadena de gran consum alemanya ha decidit abaixar els preus dels seus productes.

Els productes en oferta de Mamia, la marca per a nadons d'Aldi

Els bolquersMamia ofereixen fins a 12 hores de sequedat i seguretat per a la pell del nadó. Estan disponibles en una àmplia varietat de talles, des de la 2 fins a la 6.

A més, compten amb un indicador d'humitat que canvia de color quan el bolquer és ple. Gràcies a l'oferta d'Aldi, els bolquers Mamia es troben rondant els 7 euros per paquet de 40-44 bolquers.

Les tovalloletes humidesMamia estan dissenyades fins i tot per a les pells més delicades. Amb àloe vera, sense alcohol i un sistema d'obertura i tancament fàcil per conservar-les. Ara tenim dos paquets per uns 4 euros.

També hi ha les locions Mamia, que contenen extracte de pensament i oli de calèndula. Hidraten, nodreixen i protegeixen de la humitat. I cadascun dels seus productes ronda els 2,50 euros.

També comptes amb xampú i gel líquid infantil Mamia. Un xampú amb extracte de camamil·la i un gel de pH neutre i agents hidratants per a les pells més sensibles. Cadascú al voltant d'1,50 euros, només a Aldi.

Tots els productes de Mamia que ven Aldi estan testats dermatològicament i pediàtricament. Per així assegurar-te una garantia en la cura i la protecció del teu nadó.

Aldi ha decidit simplificar el dia a dia dels pares i les mares. Perquè gaudeixin de cada moment amb els seus nouvinguts sense més preocupacions.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: