Cartell exterior de la botiga Mercadona
SOCIETAT

Mercadona té el producte perfecte per menjar bo i saludable a la vegada

Es tracta d'una opció molt versàtil que ens donarà joc per preparar un gran nombre de menjars diferents

Les truites destaquen a Mercadona. I no parlem de les que tenen patata i ou, encara que també és veritat que aquestes tenen força èxit. En aquest cas et parlem de les truites mexicanes que ens ajuden a fer menjars ràpids i senzills.

A Mercadona trobem diferents tipus de truites, encara que algunes són més saludables que d'altres. N'hi ha de més grans, petites, i fins i tot pots optar pel pa de pita que té una funció similar. Tot dependrà del tipus d'alimentació que vulguem portar.

De totes maneres, som conscients que cada cop l'alimentació saludable té més seguiment. Per això mateix, ens centrarem en les truites de blat 100% integrals. Es venen en paquets de 10 unitats i costen 1,65 euros.

Les truites més saludables de Mercadona

Aquestes truites 100% integrals són la versió saludable de les clàssiques truites mexicanes. Estan pensades per als que vulguin menjar més saludablement sense renunciar a aquesta opció de menjar ràpid. I és que a efectes pràctics són exactament el mateix.

En venir 10 unitats a cada paquet, en tindrem prou per a tota la família, o bé per organitzar un pla amb amics a casa. El que posis a dins dependrà de tu. Però això sí, si optes per la versió integral, intenta que l'interior també sigui saludable.

Aquestes truites, a banda d'estar fetes amb farina integral, tenen més diferències amb les clàssiques. Aquestes contenen més contingut tant de fibra com de nutrients. Així mateix també són diferents en sabor, cosa que els aporta un toc distintiu a les integrals.

Truites 100% integrals de Mercadona

Una opció molt còmoda per tenir sempre a casa

Aquestes truites 100% integrals de Mercadona no et poden faltar a casa per salvar-te de qualsevol compromís. Tot i això, sí que és veritat que has de tenir en compte alguns aspectes. D'aquesta manera, et garantiràs que sempre que vagis a menjar estiguin en perfecte estat.

Quan les obris, tindràs deu dies per poder menjar-les, però no hi haurà problema perquè compten amb un sistema de tancament molt còmode. També pots congelar-les, encara que només les podràs tenir al congelador tres mesos. Quan les vagis a menjar hauràs d'esperar que es descongelin completament i mai no es podran tornar a congelar.

Mercadona proposa tres maneres de tenir-les enllestides, començant per la paella, on caldrà escalfar-les individualment a foc mitjà durant 15 segons per cada costat.

Si t'és més còmode preparar-les al microones, només les hauràs d'escalfar, també individualment, durant 10-15 segons a mitja potència. Finalment, Mercadona ens explica com fer-les al forn preescalfant-lo a 150 graus i fornejant, després, durant 1 minut.

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: