Muntatge amb dona amb ulleres sorpresa al supermercat i logo de Mercadona
SOCIETAT

Arriba a Mercadona l'aliment perfecte per als que volen baixar de pes

Tot i que encara no ha arribat a totes les botigues, on ja està, aquest producte s'ha convertit en tot un èxit

La bona alimentació esdevé essencial al moment, tant de baixar de pes, com de no pujar quilos. Per això mateix, hem de cuidar bé allò que ingerim per no aconseguir l'efecte contrari. Un aliment sobre el qual hi ha força controvèrsia quan es parla d'aprimar-se és el pa.

Hi ha qui no ho recomana en cap concepte, però per a qui vol continuar consumint-ho hi ha solucions. Una la trobem a Mercadona gràcies a un dels últims productes que ha posat a la venda. Es tracta del pa baix en hidrats de la seva gamma + Proteïnes.

Aquest pa de Mercadona és compatible amb la dieta Keto

La gamma + Proteïnes de Mercadona té una àmplia varietat de productes i aquest pa arriba a completar-la. Són unes torrades, semblants a altres que ja són a l'assortiment de la cadena.

Només que en aquest cas estan indicades per a persones que vulguin baixar de pes o per als que fan esport i volen obtenir millors resultats. A l'envàs es destaca un dels seus principals atractius: són baixes en hidrats.

Això és important per a totes aquelles persones que estiguin seguint la dieta keto per baixar de pes. I és que, com que estan fabricades a partir de farines i proteïnes vegetals, la presència d'hidrats de carboni és més petita.

Pel que fa a la resta de la informació nutricional, veiem que hi ha 409 kcal per cada 100 grams de producte. En aquest cas, cada bossa són 200 grams, així que s'hauria de multiplicar per dues les calories. Cada paquet té un preu de 2,45 euros, una mica car, però val la pena pagar-ho.

Pa + proteïnes baix en hidrats de Mercadona
Aquest nou pa pertany a l'àmplia gamma de productes + Proteïnes de Mercadona | Mercadona

Aquestes torrades de Mercadona són l'alternativa ideal per esmorzar

Normalment, les torrades de pa es relacionen amb dos àpats del dia: esmorzar i berenar. Per això mateix, com que tens aquesta opció més saludable gràcies a Mercadona, no hauràs de deixar d'incloure-les. A més, les pots combinar amb altres aliments.

El sabor s'assembla molt al de qualsevol torrada d'aquest tipus. A la seva composició trobem, a més, les farines i proteïnes vegetals, llavors de lli, sèsam, oli d'oliva verge extra, llevat i sal. És a dir, no hi ha res que pugui fer que el sabor sigui molt diferent.

Això sí, a l'hora d'escollir amb què acompanyar-la, hauràs de tenir en compte que has de seguir la línia saludable. Un dels aliments a què més es recorre en aquest cas és a l'alvocat. També hi ha qui prefereix la fruita, però sempre tenint en compte les aportacions nutritives que el teu cos necessita.