Nova col·lecció de maquillatge de Mercadona Rose Quartz

SOCIETAT

Mercadona llança el primer de maquillatge que fa olor de flors i promet ser tot un èxit

La nova línia de cosmètics de Mercadona ja es troba disponible a la secció de perfumeria de les botigues

Mercadona ha posat a la venda una nova línia de cosmètics. El seu nom és Rosa Quartz i està pensada per a aquests mesos d'hivern. Però hi ha un producte en concret que crida l'atenció per les seves característiques.

És la prebase hidratant per al rostre que està captivant gràcies a, entre altres coses, la seva olor de flors. És perfecte per deixar la pell preparada abans d'aplicar el maquillatge. A més, ve en un envàs que sembla un producte d'alta gamma.

Com sol passar amb aquestes col·leccions, no cal esperar gaire per comprar-la. Són temporals i és possible que, quan vulguem, Mercadona ja no la tingui disponible. Per això no tenim molt de temps per anar a buscar aquest producte a la botiga.

Troba a Mercadona el primer que està triomfant

Aquesta prebase de Mercadona promet aportar a la nostra cara la hidratació necessària prèvia al maquillatge. D'aquesta manera, el resultat que obtindrem serà millor. I és que la nostra pell es veurà molt més sucosa per tan sols 7 euros.

Quant a la textura, aquesta és molt agradable, essent una barreja d'oli i gel. D'aquí també l'explicació de per què sentim que la nostra pell queda tan hidratada. A això cal sumar-hi la combinació d'aromes de gessamí, lliris, violetes i roses que té.

El mode de feina és molt senzill. En primer lloc, hauràs de tenir la pell ben neta perquè el producte faci la funció. Seguidament, aplica només unes gotes a la cara i fes un massatge fins que s'absorbeixi totalment.

Prebasi hidratant per al rostre de Mercadona
Aquest primer de Mercadona està sent tot un èxit | Mercadona

Així és la resta de la col·lecció de cosmètics 'Rosa Quartz' de Mercadona

Cinc productes més formen part d'aquesta col·lecció de maquillatge de Mercadona. Entre ells trobem coloret, labials, màscara de pestanyes i eyeliner. Tots ells seguint la mateixa línia que el primer que tanta fama ha adquirit.

1. Coloret multicolor per al rostre

Aquest coloret ve en format compacte i és molt versàtil, ja que si el modules pots aconseguir l'efecte que cerques. Per això, pots jugar amb els dos colors que té. A més, es pot utilitzar tant si portes una base de maquillatge com si no.

Té una textura lleugera i sedosa que es treballa fàcilment amb una brotxa, accentuant la zona del pòmul o bé donant una mica de brillantor. De tota manera, és un coloret de colors molt naturals. El preu és de 6 euros.

Nou coloret de la col·lecció Rose Quartz de Mercadona
El coloret té dues tonalitats per a un maquillatge molt natural | Mercadona

2. Labial mate

En aquesta col·lecció s'inclouen dos labials, sent aquest mate el primer. És una barra de llavis que té una textura suau i vellutada que es fon als llavis. El seu preu és semblant als que solen tenir aquests productes a Mercadona, ja que costa 5 euros.

Pel que fa al seu to, no hi ha cap sorpresa tenint en compte la col·lecció de cosmètics a què pertany. És un to rosat perfecte per al dia a dia. A més, és molt còmode de portar als llavis sense resultar pesat.

Labial mat de la col·lecció Rose Quartz de Mercadona
El labial mat té un to rosat | Mercadona

3. Labial cremós

La segona opció de labial d'aquesta col·lecció és més cremosa i agradable per als llavis. A més, aconseguirem un gran resultat pel nostre maquillatge per tan sols 5 euros. I tot això, mentre els hidratem.

Es caracteritza per tenir una cobertura alta amb un acabat brillant. Evidentment, la seva textura és cremosa i llisca suaument pels llavis. En aquest cas, el to que aquests adoptaran és nude.

Labial cremós de la col·lecció Rose Quartz de Mercadona
La versió de labial cremós té un to nude | Mercadona

4. Màscara de pestanyes

Només per 4 euros aconseguiràs tenir una mirada d'infart. Per començar, aquesta màscara de pestanyes té un raspall amb què aconsegueixes arribar a totes les pestanyes. D'aquesta manera, s'aconsegueix un efecte allargador molt atractiu.

No hauràs de pensar en la durada, ja que promet que té una alta durabilitat. A això cal sumar-hi que té una textura cremosa i que aporta un negre intens a la teva mirada. Per fer-la servir, hauràs d'aplicar-la d'arrel a puntes amb moviments en ziga-zaga per separar i definir pestanya a pestanya.

Màscara de pestanyes de la col·lecció Rose Quartz de Mercadona
Aconsegueix unes pestanyes més llargues i negres amb aquesta màscara | Mercadona

5. Eyeliner micro

El darrer producte de la darrera col·lecció de cosmètics de Mercadona és aquest eyeliner. No és un qualsevol, sinó que és més fi del que és normal, cosa que t'ajudarà a l'hora de maquillar-te. En aquest cas, el preu és de 5 euros.

Aquest eyeliner és de color negre i té una punta fina per ser precisos a l'hora de maquillar. A més, és waterproof que el fa encara més resistent. I això que ja ho és, ja que promet una llarga durada.

Eyeliner de la col·lecció Rosa Quartz de Mercadona
L'eyeliner té una punta fina per maquillar amb més precisió | Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 01/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.