Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una botiga d'Ametller Origen i al capdavant una rodona vermella amb el sushi del supermercat difuminat

SOCIETAT

La foto d'un producte d'Ametller Origen que ha fet esclatar els clients

Un consumidor habitual del supermercat català Ametller Origen s'ha mostrat indignat a les xarxes després de veure la imatge d'un dels seus productes

Ametller Origen, de nou al centre de la polèmica. Un client ha esclatat les últimes hores contra la cadena de supermercats catalana després de veure què han fet amb un dels seus productes.

El sushi d'Ametller Origen era promocionat aquest dimecres, 31 de gener al compte de X (Twitter) d'El Barça juga a RAC1. Cosa que indignava un usuari, que assegurava que aquest producte no era tan bo com afirmaven.

La foto d'Ametller Origen que ha indignat els seus clients

El compte de X d'El Barça juga a RAC1 compartia aquest dimecres, 31 de gener, una imatge d'un dels seus col·laboradors, Aleix Parisé, promocionant alhora que provant el sushi d'Ametller Origen. "Si vols encertar-la, tria el sushi d'Ametller Origen", anunciaven des de l'emissora privada catalana RAC1.

Encara que això acabava per fer esclatar l'usuari @anticaspa2023, client de la cadena de supermercats catalana. Aquest destacava que el sushi, que es pot trobar habitualment amb diferents varietats a les botigues d'Ametller Origen, està “ressec" i és "car”.

Segons informa la web d'Ametller Origen, es tracta d'un sushi elaborat de seguida amb l'assessoria del xef japonès Hideki Matsuhisa, del restaurant Koy Shunka de Barcelona, que compta amb una estrella Michelin.

El sushi d'Ametller Origen està disponible en diferents tipus, com Califòrnia Roll, Dragon Roll, Nigiri, Maki... O fins i tot es pot adquirir una safata especial amb totes les varietats.

"Ressec i car"

Tot i això, un dels clients d'Ametller Origen no ha destacat gens positiu del producte. De fet, tot al contrari. Després de la promoció del sushi al compte de X d'El Barça juga a RAC1, ha volgut compartir les seves impressions.

El client ha assegurat que el sushi que ven Ametller Origen està “ressec” i és “car”. Aquest es pot trobar a la majoria de les seves botigues a Catalunya per un preu de menys de 10 € fins a deu unitats de la mateixa varietat.

Encara que no totes les impressions dels clients del supermercat han estat iguals. Un altre usuari destacava que "està molt bo! Nosaltres tenim un japonès a prop de casa i sempre demanàvem allà. Fins que un dia vam provar el d'Ametller Origen i està boníssim. Recomanat al 100%".